Ny generation af køkkentøj

Tefal Ingenio-serien består af stegepander og kasseroller med aftageligt håndtag, så forbrugeren nemt kan anvende dem både på komfuret, i ovnen og til opbevaring af rester i køleskabet.

Ingenio panderne fås i 24 og 28 cm og har både den ridsebestandige belægning Titanium Pro samt Tefals unikke Thermo-Spot®. Foto: Groupe SEB.

En helt ny generation af køkkentøj. Sådan beskrives Tefals nye køkkentøjskoncept Ingenio, der netop nu lanceres af Groupe SEB.

Ingenio passer perfekt i tiden, hvor flere og flere vælger at være singler, hvor flere vælger at bo mindre, og der dermed også er mindre plads i køkkenet.

Kasserollerne fås i 1,6 l og 2,6 l – ligesom panderne er de velegnede til alle komfurtyper, inkl. induktion. Foto: Groupe SEB.

Herudover er konceptet oplagt til sommerhuset, til båden – ja til alle, der ønsker et multifunktionelt køkkentøj.

Og der er en god historie at fortælle forbrugeren ude i butikken, for det smarte er, at håndtaget på Ingenio kan tages af. Det betyder, at forbrugeren bedre kan stable pander og kasseroller, for uden håndtagene optager de mindre plads i køkkenskabet.

Men det betyder også, at man kan begynde tilberedningen på komfuret, klikke håndtaget af og færdiggøre retten i ovnen, for herefter at servere den i panden eller kasserollen uden det irriterende håndtag.

Bliver der rester tilovers, kan man blot sætte et af Tefals plastiklåg (ekstraudstyr) på og sætte panden eller kasserollen direkte i køleskabet.

Det patenterede håndtag kan bære op til 10 kg og kommer med 10 års garanti. Foto: Groupe SEB.

Fremstillet i aluminium med Thermo-Spot®
Foreløbig rummer det nye køkkenkoncept tre pander (22, 24 og 28 cm) og tre kasseroller (1,6 l, 2,2 l. og 2,6 l) i forskellige serier.

De er alle fremstillet i let aluminium, der har lang levetid og en god evne til at lede varmen. Stegepanderne er desuden udstyret med den holdbare og ridsebestandige belægning Titanium Pro samt Tefals unikke Thermo-Spot®, som skifter farve, når panden har opnået optimal stegetemperatur.

Både pander og gryder leveres med en sikker non-stick belægning. Man kan i øvrigt også klikke håndtagene af og sætte pander og kasseroller i opvaskemaskinen.

Relateret indhold

22.05.2024Designbase.dk

FDB Møbler under svanens vinger

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Flot 79NORD-nyhed fra Morsø

15.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Forårets magi og skønhed inviterer til pinsefest

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Essensen af kvalitet fra HOLM

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023