Ny sølvfugl i flokken

Siden den første sangfugl i 2012 fløj henover designlandskabet, har Kay Bojesens fjerede træfigurer vokset sig til en broget flok. Ofte er de kulørte sangfugle opkaldt efter Kay Bojesens egen familie, og nu lander der en slægtning i stamtræet med særlig ædel oprindelse.

. Forårsnyheden Georg med sølvbelagt næb og fødder hylder nemlig Kay Bojesens baggrund som uddannet sølvsmed hos legendariske Georg Jensen og rammer med sin smaragdgrønne farvepragt lige ned i tidens maksimalisme-trend, hvor juveltoner, velour og indretning med blomster og planter gør boligen til en personlig oase.

Kay Bojesen er kendt som dansk designs ultimative ”træmand” og for sin farverige personlighed, der tog formgivning og designfilosofi alvorligt, men aldrig højtideligt.

Helt frem til starten af 1930’erne havde han dog ædelmetal i blodet, for Kay Bojesen var oprindelig uddannet sølvsmed hos Georg Jensen og omtalte gennem karrieren sig selv som sølv- og træsmed.

Uanset materialet var humøret fra starten et særtræk ved Kay Bojesens design. Han brugte sølv til hverdagens brugsdesign og kombinerede konsekvent kvalitet med glæde – og med det mantra for øje slipper Kay Bojesen Denmark nu sølvfuglen Georg fri i designarenaen.

Ligesom sine artsfæller er Georg udført i bemalet bøgetræ med bløde, grønne linjer, der gør overfladen taktil og farvetrendy.

Med sine funklende sølvdetaljer på fødder og næb er forårets nye sangfugl desuden oplagt på gavebordet til studenterfester, bryllupper og andre mærkedage, hvor vi traditionelt markerer anledningen med et smykke, der følger os som en gave for livet.  

Sangfugl Georg i malet bøg med belægning af bladsølv (H: 15,5) koster 699,95 kr. (vejl.).

19.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Stjernestunder

18.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Grangrøn Juna jul

17.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Optisk glaseventyr

16.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Jul til nye Hammershøider

13.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Skandinavisk julefortælling

12.12.2019ROSENDAHL DESIGN GROUP

Sponseret

Gavmilde Guirlande nyheder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023