Nyt designsamarbejde

Det eksklusive samarbejde mellem Maria Berntsen og Broste Copenhagen handler om individualitet og om udfordrende nyt, moderne design i en nordisk kontekst.

Broste Copenhagen x Maria Berntsen

Hos Broste Copenhagen bestræber vi os på at skabe bæredygtigt design, og det kommer til udtryk i vores kompromisløse opmærksomhed på detaljerne i designprocessen, der resulterer i tidløse produkter, som både stilistisk og kvalitetsmæssigt holder til at blive brugt længe.

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye design-samarbejde med den anerkendte danske designer Maria Berntsen. Siden 1992 har designeren med base i København haft sin egen tegnestue med fokus på arkitektur og design. Maria finder sin inspiration i naturen, mode og aktuelle trends. Karakteristisk for Maria Berntsen er hendes tænksomme tilgang til designprocesser, hendes fortolkning af trends og den måde, hvorpå hun transformerer dette til unikke designs.

“Ved begyndelse af et nyt projekt leder jeg efter en ide med nerve, funktionalitet og identitet. Med modellering og visualisering tester jeg ideen, hvordan den kan bruges, og dens tilstedeværelse. Godt design kommunikerer og etablerer en dialog med modtageren. Design handler ikke kun om funktionalitet – det handler lige så meget om den følelsesmæssige forbindelse og påvirkning. For mig er succes, når mit design bringer glæde til folks hverdagsliv.”

Det eksklusive samarbejde mellem Maria Berntsen og Broste Copenhagen handler om individualitet og om udfordrende nyt, moderne design i en nordisk kontekst. Baseret på en fælles filosofi har vi skabt og udviklet disse skønne designs, der inviterer dig til at tage del i designprocessen ved at give dig mulighed for at ændre visse dele af møblerne efter din funktionelle eller visuelle præference.

Moon Table

Et spisebord bliver ofte hårdt udsat for slid gennem mange års hyggelige familiemiddage, og derfor skal man aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Moon Table er designet med fokus på stabilitet, funktionalitet og karakter, og det kommer tydeligt til udtryk gennem minimalistisk, tidløst design og materialer af høj kvalitet. Konstruktionen og udseendet er bragt til live gennem modellering og visualisering, og resultatet er et let og luftigt udtryk.

Dette udvalg omfatter fire karakterfulde designs: to bordplader i henholdsvis træ og laminat, en statisk ramme og et sæt af bukke. Bukkene er baseret på rammens konstruktion og sikrer den samme grad af stabilitet med en praktisk løsning i tre dele. Kombiner den statiske ramme med dit foretrukne bordplade-design for at skabe et minimalistisk, stationært spisebord, eller brug den mobilitet, bukkene giver, til hurtigt og praktisk at arrangere nogle ekstra siddepladser til middagen eller arbejdspladser på kontoret.

Introduktionen af et spisebord kom som en naturlig forlængelse af vores eksisterende kollektioner, da netop dette bord er designet til at passe upåklageligt til vores æstetik såvel som til højden af vores stole. På dets bordplade kan vores fantastiske udvalg af glasvarer og bordservice fuldende det nydelige arrangement, og du kan nu skabe en gennemført nordisk middagsoplevelse udelukkende med udvalget fra Broste Copenhagen.

04.11.2022Broste Copenhagen

Sponseret

Nedtælling til den mest vidunderlige tid på året

01.07.2021Broste Copenhagen

Sponseret

Ulrik Nordentoft i designsamarbejde med Broste Copenhagen

25.06.2021Broste Copenhagen

Sponseret

Maiken Lindhardt nomineret til Kaldewei Future Award

06.08.2019Broste Copenhagen

Sponseret

Nyt designsamarbejde

08.07.2019Broste Copenhagen

Sponseret

Broste Copenhagen AW19 Kollektion

06.06.2019Broste Copenhagen

Sponseret

Dæk et Nordisk-inspireret bord med Christina Dueholm

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023