Ulrik Nordentoft i designsamarbejde med Broste Copenhagen

Design af Ulrik Nordentoft. ”Jeg blev inspireret af en skræddermannequin, som gav navnet Gine, der betog mig med dens hurtigt ændrede udtryk. Forestil dig at give den samme dynamik til en lampe, med livlige farver og materialer. "

"Lampeserien, Gine, fra den danske designer Ulrik Nordentoft, samler ideerne bag pragmatisk og funktionelt design og giver et legende, nyt perspektiv på den moderne lampe.

Nordentofts designfilosofi er ærlig og praktisk - med et rent og minimalistisk sprog. Mens han bevidst balancerer æstetik og funktionalitet, lader han materialets type og kvalitet påvirke designets form og brugbarhed, mens der opstår objekter, med en klar følelse af tidløshed."

"Det, jeg synes bedst om ved lampeserien, Gine, er, at den er så intuitiv og ligetil. Du har noget simpelt og minimalistisk, der giver dig mulighed for at forvandle den - ændre den og opnå et nyt udtryk, der matcher din indretning.

Serien består af tre lampebaser til bordet, gulvet og loftet, som kan parres med alle Gines skærme. Skærmene fås i hvidt, mat glas og fem farver, i metal, samt to størrelser, så du kan sprede et legende element ud over din indretning. Ulrik bemærker afsluttende ”Den sidder der ikke bare, den ændrer dit rum, og den ændrer den måde, du interagerer med rummet på.”

04.11.2022Broste Copenhagen

Sponseret

Nedtælling til den mest vidunderlige tid på året

01.07.2021Broste Copenhagen

Sponseret

Ulrik Nordentoft i designsamarbejde med Broste Copenhagen

25.06.2021Broste Copenhagen

Sponseret

Maiken Lindhardt nomineret til Kaldewei Future Award

06.08.2019Broste Copenhagen

Sponseret

Nyt designsamarbejde

08.07.2019Broste Copenhagen

Sponseret

Broste Copenhagen AW19 Kollektion

06.06.2019Broste Copenhagen

Sponseret

Dæk et Nordisk-inspireret bord med Christina Dueholm

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023