Nyt slik-konceptet blandt favoritterne ved kreativt awardshow

Nystartet dansk virksomhed har skabt et lav-det-selv sliksæt, som kombinerer hjemmelavet slik med et brætspil for hele familien. Den kreative udformning har allerede gjort sig bemærket i den kreative branche.

Sweets Cooking tilbyder en unik boks, hvor man får mulighed for at lave sit eget slik, kombineret med et brætspil, hvor slikket kan vindes eller tabes. 

Med referencer til klassikere som pakkespil og ludo, er der skabt et simpelt spil, som underholder både store og små. Der er introduceret fire forskellige varianter: karamel, vingummi, bolsje og lakrids.

Der medfølger både redskaber, ingredienser, opskrift og videoguide, som guider gennem processen. Foran kameraet får man hjælp af konditor Ronnie Holmen, som siden læretiden på La Glace, har arbejdet på højeste niveau inden for søde sager.

Shortlisting hos Creative Circle Award 2020 
Hele konceptet er rammet ind i et univers af nostalgi, hvor runde og farverige elementer skaber en legende fornemmelse fra start. En indpakning som vækker minder til en tur i cirkus eller Charlie og chokoladefabrikken.

Med udgangspunkt i danske værdier og dansk kvalitet, er hele omdrejningspunktet at man ender med en mere ærlig oplevelse. 

De afmålte portionsposer minimerer spild af råvarer, og skaber fuld transparens i forhold til indholdet af det færdige slik. Slik uden de traditionelle tilsætningsstoffer fra fabriksfremstillet slik.

Denne kombination har givet genlyd hos juryen ved Creative Circle Award, hvor Sweets Cooking er blevet en del af den eksklusive klub af favoritter inden årets awardshow. Designet er udviklet sammen med Pearlfisher, som i mange år har været fast inventar, når der skulle udvikles nye brands og designs inden for fødevarebranchen.

”Selve emballagen og hele universet er helt klart noget der springer i øjnene og skaber en nysgerrighed. Emballagen er også designet så den kan anvendes som opbevaring eller udsmykning på f.eks. børneværelset efterfølgende. Det synes vi er vigtigt, så emballage ikke bare er noget vi smider ud”, siger Kasper Witt, der er medstifter af Sweets Cooking. 

- HCL

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023