Oceanisk

Normann Copenhagen introducerer et nutidigt, bæredygtigt tekstil til designvirksomhedens kollektion af polstrede møbler.

Foto: Normann Copenhagen..

Oceanic er produceret af tekstilproducenten Camira Fabrics og er fremstillet af genanvendt plastaffald opsamlet fra havene.

Oceanic er et tekstil produceret af 100 procent genanvendt polyester fra affaldsprodukter så som plastikflasker, der flyder i havene, og tilbydes nu som polstring, når du køber Normann Copenhagen møbler.

Den stadig store mængde plastik i havene er et konkret vidnesbyrd om plastikmaterialets uforgængelighed. Der genanvendes 26 plastikflasker for hver meter Oceanic-tekstil, hvilket betyder, at der for hver fjerde meter stof opsamles og anvendes et helt kilo plastikaffald fra havet.

Med råmaterialets styrke er Oceanic et yderst holdbart tekstil, der både er slidstærkt og velegnet til et nyt liv som møbelpolstring. En kompleks twillvævning skaber et raffineret mønster, der fremhæver tekstilets komplementære farvesammensætning og konstruktion.

Oceanics alsidige farvepalet består af 16 forskellige nuancer, som afspejler alt fra naturens afdæmpede toner til mere dristige farvekombinationer, der imødekommer nutidens trends.

Oceanic er miljøcertificeret i henhold til OEKOTEX® standarden, og indendørsluftkvaliteten lever op til ANSI/BIFMA standarderne.

- HCL

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023