Oceanisk

Normann Copenhagen introducerer et nutidigt, bæredygtigt tekstil til designvirksomhedens kollektion af polstrede møbler.

Foto: Normann Copenhagen..

Oceanic er produceret af tekstilproducenten Camira Fabrics og er fremstillet af genanvendt plastaffald opsamlet fra havene.

Oceanic er et tekstil produceret af 100 procent genanvendt polyester fra affaldsprodukter så som plastikflasker, der flyder i havene, og tilbydes nu som polstring, når du køber Normann Copenhagen møbler.

Den stadig store mængde plastik i havene er et konkret vidnesbyrd om plastikmaterialets uforgængelighed. Der genanvendes 26 plastikflasker for hver meter Oceanic-tekstil, hvilket betyder, at der for hver fjerde meter stof opsamles og anvendes et helt kilo plastikaffald fra havet.

Med råmaterialets styrke er Oceanic et yderst holdbart tekstil, der både er slidstærkt og velegnet til et nyt liv som møbelpolstring. En kompleks twillvævning skaber et raffineret mønster, der fremhæver tekstilets komplementære farvesammensætning og konstruktion.

Oceanics alsidige farvepalet består af 16 forskellige nuancer, som afspejler alt fra naturens afdæmpede toner til mere dristige farvekombinationer, der imødekommer nutidens trends.

Oceanic er miljøcertificeret i henhold til OEKOTEX® standarden, og indendørsluftkvaliteten lever op til ANSI/BIFMA standarderne.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

01.02.2024Designbase.dk

Design Collection flytter Ro Collection aktiviteterne til Silkeborg

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

15.12.2023Designbase.dk

Eva Solo køber PLEASE WAIT to be SEATED

14.12.2023Designbase.dk

FDB Møbler relancerer foldestol tegnet i 1978

04.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023