OMHU TAGER ANSVAR - BÆREDYGTIGHED ER NØGLEN FOR OS

Økologiske håndklæder - Kvalitet og bæredygtighed hænger sammen

Efter succen med lancering af sengelinned i efteråret, udvider omhu til sæsonen SS21 sortimentet med håndklæder i 100% økologisk bomuld. Det blødeste og mest bæredygtige håndklæde i klassisk strib eller ensfarvet, alle i en kraftig bomuldskvalitet vægt: 550 g/m2. Netop denne kvalitet sikrer en maksimal holdbarhed samt en lækker blødhed,grundet velour på den ene side og frotté med fantastisk tørreevne på den anden. Serien findes i flere forskellige farver, så den passer netop til dit badeværelse og i to størrelser 50x100 cm samt 70x140 cm.
Håndklæderne er sanforiseret for at sikre minimal krymp og for at opnå maksimal sugeevne. Håndklæderne er indfarvet med reaktive farvestoffer, så de kan vaskes ved 60c, uden at miste farven. Alle omhu håndklæder er certificeret med Svanemærket – GOTS – Fairtrade - SA8000 - Oeko-tex .

omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassiske mønstre og vævninger med en moderne appeal. omhu er bæredygtige produkter med de bedste certificeringer.
Bæredygtighed er nøglen for os. Vi stræber efter at beskytte og respektere miljøet samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Fra starten følger vi produktionen ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne.

Certificeringer
Økologiske håndklæder fra omhu opfylder høje krav til beskyttelse af natur og mennesker. Vores certificeringer er din garanti for, at hele tekstilproduktionen fra frø og høst til forarbejdning foregår økologisk, uden brug af miljø- og sundhedsskadelige stoffer, og socialt ansvarligt med ordentlige arbejdsvilkår for bønder og arbejdere.
Når du køber omhu håndklæder, bidrager du til en sundere og mere bæredygtig tekstil- produktion til gavn for både mennesker, miljø og klima.

For mere info kontakt info@omhu.eu

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023