Oplev glæden ved at dyrke grønsager i haven

Det giver på mange måder god mening at dyrke sine egne grønsager, og så får man samtidig glæden ved at planlægge, passe, høste og ikke mindst nyde egen produktion.

Foto: GARDEN LIFE ApS

GardenLife gør dyrk-selv nemt og overskueligt med sin serie af special produkter til kartofler, jordbær, tomater og krydderurter. Her kan der på yderst begrænset plads dyrkes flittigt i de vedligeholdelsesfrie kasser, som er godkendt til produktion af fødevarer.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Kartofler:

Et kartoffeltårn med 4 etager – Det er nemt at dyrke kartofler: Fyld kasserne med jord og fordel læggekartofler heri.

Sørg for passende vanding og derefter er det blot at følge planternes vækst og holde øje med kartoflerne, så du kan høste, når du synes, de har den rette størrelse.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Jordbær:

Dyrkes oftest i rækker – med et jordbærtårn – dyrkes i arbejdsvenlig højde og yderst pladsbesparende.

Fyld beholderen med jord og placer jordbærplanter i de små rør. Med passende vanding vil planterne nu vokse, blomstre og sætte fine bær. Nyd de røde bær – lige fra stilken – eller måske bedre med mælk og fløde.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Tomater:

Røde tomater på egen terrasse eller på egen altan lyder som en drøm for mange, men med vedligeholdelsesfrit udstyr fra GardenLife, får du et rigtig godt grundlag. Beholderen fyldes med jord og en tomatplante placeres. Der medfølger et stativ af aluminium til opbinding, efterhånden som planten vokser. I bunden sikrer en vandbeholder med et rumindhold på ca. 4,5 l vand for naturlig vandtilførsel til planten. Du får således god hjælp til dyrkning og pasning og kan se frem til at høste lige uden for din egen dør.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Krydderurter:

Mange holder af at krydre og pynte maden med forskellige krydderurter.  Med små vedligeholdelsesfrie potter – der blot måler 13x14x16 cm – kan du dyrke præcis de krydderurter, som du bruger i din daglige madlavning. Potten er med integreret vandingssystem, så urterne får tilført den fugtighed, de har brug for, og desuden vil potten vil vippe, når det er tid til at påfylde mere vand. 

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Indret sommerens uderum

Velkommen til sommerens oase af hygge og stil! Når solen varmer, og dagene bliver længere, er det tid til at forvandle dit udendørs rum til en sand perle af komfort og skønhed. Lad os udforske, hvordan dine kunder kan skabe den perfekte atmosfære med havemøbler, smukke havehynder, udendørs belysning og dekorationselementer til terrasse eller altan.

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponseret

Gør lange sommeraftner lidt lunere og langt hyggeligere

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponseret

Oplev glæden ved at dyrke grønsager i haven

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023