Oplev Rostis designklassiker med ny glød

I snart 50 år har Margrethe-skålen fra Rosti været et sikker hit. Med sin enestående kombination af kvalitet og funktionalitet har skålene gjort hverdagen nemmere for generationer – og nu fås de med fornyet glød.

En gummiring i bunden og en praktisk tud gør Margrethe-skålen stabil og nem at arbejde med. Den høje kvalitet i materialet betyder, at skålen holder formen selv ved tilførsel af varme fødevarer, og når man er færdig, kan Margrethe-skålen uden problemer gå i opvaskemaskinen. Det nye Margrethe-røreskålsæt er af samme fantastiske kvalitet – men med en fornyet glød.

Indian Summer

Når efteråret engang imellem byder på en ekstraordinær varm periode, der får naturen til at trække i flotte rødlige, gyldne og grønne farver, kalder vi det Indian Summer. Det er også navnet på det nye, smukt glødende Margrethe-røreskålsæt fra Rosti.

Sættet består af skåle i de nye farver Humus, Curry og Carrot samt den klassiske Olive. Farverne afspejler naturens egen skønhed, men kombineres samtidig i en moderne og modig æstetik, og omdrejningspunktet er historien om godt håndværk, der forkæler os med enestående produkter.

Sprød funktionalitet

Som altid er både kvalitet og funktionalitet i top. Alle skålene i Indian Summer-sættet har naturligvis tilhørende låg, der ikke bare gør det nemt at opbevare madvarer, men også holder dem lækre, friske – og sprøde.  

Indian Summer-sættet indeholder 8 skåle i størrelsen 0,15 l til 3 l. På tværs af størrelse og farver er Margrethe-skålene af samme, høje standard – og sættet med designklassikeren kommer derfor med fem års garanti.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023