Overdådig kaffefest ved Danmarks største kaffefestival

Danish Coffee Festival 2024 sætter igen fokus på den gode kaffe.

Foto: Danish Coffee Festival

En særpræget kaffeoplevelse og et sand paradis for kaffeentusiaster med bønner, baristaer og smagsoplevelser i verdensklasse, og en mulighed for at lære om kaffe og kaffetilbehør. En viden, der kan bruges af medarbejderne i butikken, når der skal sælges tilbehør til kaffebrygning.

Danish Coffee Festival finder sted i Valby fra 1.-3. marts, og arrangeres af Specialty Coffee Association, der endnu engang præsenterer Danmarks største kaffefestival. Festivalen, der har etableret sig som kaffens højborg, vil igen i år slå dørene op for kaffeentusiaster og nysgerrige sjæle til et brag af aromaer og smagsoplevelser. Kaffefestivalen vil være vært for nogle af landets dygtigste baristaer og ristenørder, der vil demonstrere deres færdigheder og kreativitet inden for kaffekunsten. Gæsterne kan forvente ekspertise og nyskabelse på højeste niveau – og få mulighed for at smage på nogle af verdens bedste kaffer.

Til Danish Coffee Festival vil man kunne møde anerkendte udstillere som Prolog, Coffee Collective og La Cabra, som vil præsentere et spændende udvalg af bønner og udstyr til kaffeaficionados. Festivalen bliver et sandt mekka for kaffefans, der ønsker at udforske det nyeste inden for kaffeverdenen. 

Festivalen vil desuden være vært for de danske mesterskaber i brygning og smagning inden for kategorierne "Cupping", "Barista" og "Brewers Cup", hvor deltagerfeltet inkluderer flere tidligere danmarksmestre. 

”Der lagt op til tre spektakulære kaffedage i Marketenderiet, hvor der vil blive budt på kaffe i verdensklasse – serveret af Danmarks dygtigste baristaer”, fortæller Christian Juul Andersen, der er formand for Danish Coffee Festival.

Fredag og lørdag vil der være åbent kl. 10-21, søndag er der åbent kl. 10-19.

-PF

Foto: Danish Coffee Festival

Foto: Danish Coffee Festval

Foto: Danish Coffee Festvaæ

Foto: Danish Coffee Festival

Foto: Danish Coffee Festival

Foto: Danish Coffee Festival

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

16.08.2023Designbase.dk

Formland er spækket med gastronomiske oplevelser

06.03.2023Designbase.dk

Kickstart foråret med LAKRIDS BY BÜLOW påskekollektion

18.01.2019Witt

Sponseret

Kender du Teministeriet?

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023