Panden der tåler alt

Mosaic serien samler alle de bedste egenskaber fra Eva Trio og udmærker sig ved den hårde keramiske belægning - helt fri for PFAS - hvor du trygt kan bruge alle former for køkkenredskaber- selv dem i metal.

Eva Trio Multi Mosaic stegepander.

17.08.2023

Sponseret

EVA SOLO

Uanset om menuen står på entrecote eller plantebøf, handler det om at få den perfekte stegeskorpe, så måltidet er fyldt med velsmag, når familie og venner samles om middagsbordet. Med Mosaic den nye serie af pander og sautepander trækker Eva Solo på alle erfaringerne, siden det første Eva Trio kogegrej så dagens lys i 1977. Mosaic serien samler alle de bedste egenskaber og udmærker sig ved den hårde keramiske belægning - helt fri for PFAS - hvor du trygt kan bruge alle former for køkkenredskaber- selv dem i metal. Mosaic er det helt rigtige valg for madentusiaster, der ved, at godt grej gør en forskel. 

Uundværlig allround stegepander med banebrydende keramisk belægning, der gør panden hårdfør i særklasse. Pandens unikke mosaikmønster i overfladen består af rustfrit stål i toppen og keramisk Slip-let® belægning i bunden og tåler brug af metalredskaber. Belægningen gør det muligt at reducere mængden af fedtstof, giver den perfekte stegeskorpe og gør rengøringen nem. 

Stegepandernes multi-layer- 3 lags teknologi sikrer optimal varmefordeling og en hård yderside modstår slid og brug. Størrelsen på de 24 eller 28 cm er nemme at håndtere. Brug panden til alt fra spejlæg til hakke- og plantebøffer. Panden tåler en tur i ovnen op til 400° C og er velegnet til alle varmekilder, også induktion. Tåler maskinopvask og rengøring med stålsvamp. Belægning er fri for fluorstoffer. 

Mere fra...

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023