Pillvuyt og Vissevasse

Pillivuyt løfter nu sløret for et hyggeligt stel, som både kan bruges til årets smukke juleborde og til andre festlige lejligheder i de kolde måneder.

PR-foto..

Stellet hedder Vinter, der er en viderebygning af den populære Toulouse-serie, og er skabt i samarbejde med designer Dorthe Mathiesen fra VISSEVASSE.

Det er Thuesen Jensen, som forhandler Pillivuyts nye stel Vinter, og Indkøbs- og produktudviklingschef Camilla Christensen er begejstret for stellet. ”Vi ser mange muligheder med Vinter stellet, som sagtens kan sættes sammen med mange andre af Pillivuyts porcelænsserier”, fortæller hun. 

”Vi vil gerne gå en anden vej end mange af vores konkurrenter på markedet, og vi tror, at stellets udtryk kan ramme den yngre målgruppe”. 

For Dorthe Mathiesen har det været en spændende opgave at være med til at udsmykke stellet med sin grafiske streg og lyse, nordiske pastelfarver. ”Det har været en sand fornøjelse. Jeg har forsøgt at indfange nogle uformelle øjeblikke, som forhåbentlig får smilet frem hos både voksne og børn.”

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

02.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Med Veneto siger Lyngby Glas Saluti

29.11.2023Designbase.dk

Strålende farver

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023