Positivt boost på Light+Building

Mere end 2130 virksomheder deltager i årets Light + Building i Frankfurt am Main

Foto: Messe Frankfurt

Det er et imponerende antal udstillere, der i år gæster messen Light + Building. Messen, der fokuserer på intelligent lyst- og byggeriteknologi, kan i år præsentere udstillere fra Tyskland, Italien, Kina, Tyrkiet, Spanien, Polen, Østrig, Holland, Storbritannien, Frankrig og Grækenland.

”Med blot få dage til dørene åbner, kan vi berette om en storstilet slutspurt, hvor godt 130 udstillere har registreret sig siden årsskiftet. Dette giver et positivt boost til de sidste stadier, inden messen åbner,” forklarer den henrykte direktør for Light + Building, Johannes Möller, i en pressemeddelelse.

Årets slogan ’Be Electrified’ er udtryk for det øgede fokus der i dag er på elektrificeringen i en fremtidssikret og bæredygtig byggesektor. På messen præsenteres således løsninger for elektrisk teknologi i blandt andet automatiseret byggeteknologi og sikkerhedsteknologi.

I messens hal 3.1 vil omdrejningspunktet være lys, arkitektur og design, mens hal 9.0, 12.1 og 11.0 tilbyder rig mulighed for vidensdeling ganske nær udstillerne fra bygningsautomatisering samt elektrisk teknologi. 

Der er mulighed for at få guidede ture på messen, som løber af stablen fra 3-8 marts på Messe Frankfurt, Frankfurt am Main.

IDL

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke lanterner med karakter fra Villa Collection Denmark

15.04.2024Designbase.dk

Keramisk popkultur

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024Designbase.dk

Fire makrotrends for de kommende år

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023