Produkter, der gør indtryk og sætter aftryk

Vores nye mundblæste glas univers er designet og skabt med henblik på at du kan skabe det sted, der med smukke former og moderne udtryk inspirerer dig og skaber din kulisse for livets øjeblikke - de store som såvel de små.

Kollektionen er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.

Kollektionen består af det essentielle for at skabe en luksuriøs borddækning. Kollektionen består af drikkeglas, kander, skåle, cocktailglas, bonbonniere og vaser. Hele kollektionen er produceret i Europa af de dygtigste mundblæsere, hvor gamle traditionelle håndværksteknikker er forenet med moderne dansk design.

Samtidig er kollektionen skabt i et bred specktrum af farver, som sikrer at du kan skabe dine egne unikke løsninger. Alt efter om du er til et bredt farve specktrum eller en klassisk, elegant og stilren løsning.

Dekorér og miks de forskellige glas og skab et farverigt udtryk og kombinere dem med de tilhørende unikke kander, som med fordel også kan bruges som vaser.

Glassene kan samtidig bruges som lysestager, da de med deres unikke struktur giver en hyggelig og legende atmosfære, som især kommer til udtryk, når mørket falder på og lyset reflekteres på skønneste vis.

Hvis man ønsker at forbinde sine forskellige dekorationer endnu mere på sommerbordet, kan man med fordel dekorere på vores forskellige spejlbakker, da denne effekt giver en luksuriøs refleksion og samhørighed. Sæt havens blomster i vaser og kombinér med vores Vincent Bonbonniere skåle fyldt med lækre snacks.

19.10.2021Specktrum

Sponseret

Specktrum hos Poppelhuset

06.07.2021Specktrum

Sponseret

Produkter, der gør indtryk og sætter aftryk

10.03.2021Specktrum

Sponseret

En verden af lys

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023