Ren velvære

I en travl hverdag, er det vigtigt at prioritere en stund bare til sig selv. Den nye ‘Clean’-serie fra Mette Ditmer består af en række produkter til personlig pleje, hvor miljømæssig bæredygtighed er i centrum.

Clean-seriens formsprog bringer en naturlig ro med sig. PR-foto..

I serien finder man blandt andet en neglebørste, som findes i to varianter: Enten i natur- eller bejdset bøg. Den er udstyret med hestehår, hvilket gør børsten 100 procent biologisk nedbrydelig. Neglebørsten leveres i en fin bomuldspose, der kan genbruges til flere formål. 

Clean showerscrubberen er god til at eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Scrubberne er vævet af fibre fra hampplanten, hvilket også gør dem biologisk nedbrydelige. Findes i to størrelser i sampak. 

Clean makeup-rondellerne i serien giver mulighed for at forene luksuriøs hudpleje med bevidst forbrugeradfærd. De genanvendelige makeup-rondeller er ideelle til at fjerne makeup eller rense huden på en bæredygtig måde. Læg rondellerne i den medfølgende vaskepose og vask dem i vaskemaskinen.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023