Rostis prominente designikon fornyer sig igen

Margrethe-skålen fra Rosti er i sig selv prominent som en klassiker, der nu har holdt sig næsten 50 år på toppen. Samtidig giver det naturligvis skålen et ekstra strejf af eksklusivitet at være opkaldt efter selveste den danske Dronning Margrethe.

Dronning Margrethe var ganske vist endnu kun prinsesse, da hendes onkel Sigvard Bernadotte fik ideen om at opkalde skålen efter hende. Han var medejer af den tegnestue, som Rosti engagerede til at færdigtegne det, der skulle blive et af alletiders danske designikoner. Margrethe-skålen er imidlertid ikke bare prominent i kraft af sin oprindelse. Den er det også på grund af sin høje kvalitet og – ikke mindst – evne til at følge med tiden.

Funky og funktionel

Lige fra begyndelsen i 1954 har Margrethe-skålen været kendt for sine sprudlende farver og exceptionelle funktionalitet. Kvalitet og funktionalitet er fortsat i top. Med sin gummiring i bunden og en praktisk tud er skålen stabil og nem at arbejde med – og når man er færdig, kan Margrethe-skålen uden problemer gå i opvaskemaskinen.

Skålen findes i dag i mange størrelser, og der produceres låg til dem alle. Dog med undtagelse af det store dejfad. Gennem tiden er Margrethe-skålen desuden kommet i mange funky og flotte farver, og i år er der igen kommet nye til.

Naturens egen farveskala

Farverne Humus og Curry lægger sig i den farveskala, Rosti kalder Home Spun. Her er farverne baseret på naturens egne farver og fokuserer på det simple liv og historien om det gode håndværk, der forkæler os med enestående produkter – med noget helt unikt.

Farven Carrot tager også udgangspunkt i naturen. Med sin klare, dybe orange skrivers den sig samtidig ind i Rostis Game Scape-farveskala, hvor omdrejningspunktet er en funktionel, moderne og modig æstetik, som signalerer individualitet. På tværs af alle farver er Margrethe-skålens kvalitet af samme, høje standard – og designikonet kommer derfor med fem års garanti.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023