Rustikt og rustfrit fra HOLM

Munter og maskulin med masser af plads til store armbevægelser, når der skal sættes fokus på det saftige, sunde og velsmagende måltid. Det er Claus Holm.

Det maskuline og rustikke går naturligvis igen i den nye madkasse og vandflaske fra HOLM – skabt i flot, råt og rustfrit stål.

Skal man ud at fiske, elsker man vandreture i det spirende forår og måske en uplanlagt tur med vennerne ud i det blå. Eller vil man bare forkæle sig selv med en ekstra lækker madpakke i skolen eller på jobbet. HOLM har i alle tilfælde den helt rigtige madkasse og matchende vandflaske i et flot og funktionelt design i rustfrit stål.

Enkelt og bekvemt

Glem alt om kedelige, flade madder og utilregnelige plastikgafler, der hverken er gode for miljøet eller for nydelsen af måltidet. Med en ny, designmæssigt skarp madkasse giver HOLM madpakken et lækkert løft.

Med den effektive rumdeling kan man let holde maden frisk og fx undgå, at brødet bliver blødt, ligesom designet rummer et særligt bæger til dip, dressing og lignende. Desuden inkluderer nyheden fra HOLM en matchende gaffel i rustfrit stål, som let sættes fast på låget af madkassen.

Smart på turen

Madpakke skal naturligvis nydes sammen med lidt læskende vand eller saft. Den nye vandflaske fra HOLM er også i rustfrit stål og rummer 700 ml. Flasken er udstyret med en karabinhage, så den let kan fastgøres til fx bælte eller taskerem og dermed er hurtig at komme til, når man er på tur.

Madkassen, som tåler opvaskemaskine, måler L 20, W 14,3 og H 6,1 cm. Både den og vandflasken er naturligvis udvalgt, testet og godkendt af Claus Holm selv. En kok, der på alle måder kan sit kram.

Mere fra...

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023