Sæsonens nye puder fra Cozy living

Cozy living er kendt for deres unikke designs, lækre farvesammensætninger og en utrolig blødhed når det kommer til puder og boligtekstiler.

Cozy living puder SS23.

Og dette forår byder på flere spændende pudenyheder fra Cozy living, herunder

Fleur Embroidery Cushion Cover, 45 x 45 cm
Den nye håndbroderede pude ligner et maleri med sin store blomstermønster og tætte tekstur. Det unikke design med små knuder er lavet af 100 % bomuld og håndbroderet på lærred, hvilket giver struktur og en lækker taktilitet.

Haya Linen Stripe Cushion Cover, 50 x 50 cm
Det nye bløde pudebtræk  er sofistikeret og moderne med et tilbagelænet, bohemepræg. Det subtile chevron mønster og frynser langs kanten tilføjer karakter, mens de rolige, smukke farvekombinationer og lodrette striber skaber ro. Et unik design med masser af personlighed.

Rosie og Viana Patchwork Velvet Cushion / Carla Striped Velvet Cushion
Giv hjemmet et grafisk og legende udtryk med patchwork eller stribede puder i blød velour, denne sæson i en smuk blanding af friske blå nuancer og en rolig og afslappende blanding af creme og alpaca.

Mie Cushion Cover, 25x45 / 45x70 cm
Produceret af jacquardvævet Chenille-garn. Pudernes subtile karakteristika er en kombination af den meget bløde og taktile overflade og elegante pipingdetaljer. En tidløst pudebetræk i høj kvalitet med skjult lynlås.

Puderne kan bruges enkeltvis eller sættes sammen med Cozy living skønne basispuder i hør og velour, hvor sæsonen også byder på flere nye farver.

De nye puder og pudebetræk er allerede på lager og klar til levering.

28.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Blød luksus til soveværelset

20.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Sæsonens nye puder fra Cozy living

07.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Smukke småborde fra Cozy living

07.12.2022Cozy living A/S

Sponseret

Nyt SS23 katalog fra Cozy living

30.11.2022Cozy living A/S

Sponseret

Ny serie af dekorative lys fra Cozy living

01.11.2022Cozy living A/S

Sponseret

Perfekt plaid til kolde efterårsdage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023