Nyt SS23 katalog fra Cozy living

Det nye SS23 katalog fra Cozy living - Summer Sensations - giver masser af boliginspiration til forår og sommer. Farvepaletten er lys og indbydende med enkelte farvesplash.

Cozy living SS23.

Nyhederne inkluderer bl.a. flotte puder med håndbroderede blomster eller grafiske striber, stilrene marmor sofaborde, unikke rattankurve i et let og elegant design, en hel serie af dekorative lys samt en glaslampe i moderne vintagestil med smuk swirleffekt, der gør hver lampe helt enestående. Derudover kommer flere af designfirmaets klassiske designs i nye farvekombinationer.

Der er fokuseret på at skabe en kollektion, der føles ekstra blød og indbydende, hvilket de nye stonewash sengetæpper og jacquardvævede pudebetræk i Chenille garn er et vidnesbyrd om.

Se kataloget her

Den nye kollektion kan opleves i Cozy livings showrooms i Holte eller Vejle, eller på Maison & Objet i Paris i januar (Hal 4, stand D63). Book et besøg på info@cozyliving.dk

28.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Blød luksus til soveværelset

20.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Sæsonens nye puder fra Cozy living

07.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Smukke småborde fra Cozy living

07.12.2022Cozy living A/S

Sponseret

Nyt SS23 katalog fra Cozy living

30.11.2022Cozy living A/S

Sponseret

Ny serie af dekorative lys fra Cozy living

01.11.2022Cozy living A/S

Sponseret

Perfekt plaid til kolde efterårsdage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023