Södahl Fine Lines sengetøj

Blå – den klassiske interiørfarve som vi aldrig bliver trætte af

Fra lys og fjerlet til dyb og mørk - en verden af blå nuancer. Den klassiske blå popper igen og igen op som en af de mest populære farver, og de næste sæsoner spås den lyseblå at blive den mest populære fra den blå farvepalet.

I den spirituelle verden er den rolige lyseblå selve symbolet på balance mellem krop og sind, og det er farven der leder tankerne tilbage til en sommerdag, havets brusen og sommerhusets knirken.  

Når Södahl vælger at klæde et af de nye sengesæt, Södahl Fine Lines, i lyseblåt, er det netop for at lade dynen og puden være med til at skabe en let og lys stemning - et roligt og harmonisk åndehul i soveværelset.

Med Södahl Fine Lines Sengesæt får du klassisk tern og grafiske linjer sat sammen på en iøjnefaldende måde, så de farvede felter giver en moderne colour blocking effekt. Den fine satinvævede bomuldskvalitet lader farverne komme til udtryk på en særlig intens måde.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023