Södahl Fine Lines sengetøj

Blå – den klassiske interiørfarve som vi aldrig bliver trætte af

Fra lys og fjerlet til dyb og mørk - en verden af blå nuancer. Den klassiske blå popper igen og igen op som en af de mest populære farver, og de næste sæsoner spås den lyseblå at blive den mest populære fra den blå farvepalet.

I den spirituelle verden er den rolige lyseblå selve symbolet på balance mellem krop og sind, og det er farven der leder tankerne tilbage til en sommerdag, havets brusen og sommerhusets knirken.  

Når Södahl vælger at klæde et af de nye sengesæt, Södahl Fine Lines, i lyseblåt, er det netop for at lade dynen og puden være med til at skabe en let og lys stemning - et roligt og harmonisk åndehul i soveværelset.

Med Södahl Fine Lines Sengesæt får du klassisk tern og grafiske linjer sat sammen på en iøjnefaldende måde, så de farvede felter giver en moderne colour blocking effekt. Den fine satinvævede bomuldskvalitet lader farverne komme til udtryk på en særlig intens måde.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023