SACKit satser stort på outdoor-trend

Med en stor investering i nye udendørs lounge-produkter rammer SACKit lige ind i en kæmpe interesse for indretning af terrasser og haver. Det første produkt – en serie af vandtætte og genopladelige lamper – ligner allerede et sommerhit.

PR-foto..

Aalborgensiske SACKit er mest kendt for sine sækkestole, barstole, højtalere og høretelefoner i minimalistisk stil. Men med en succesfuld lancering af sin første lampe-serie – de vandtætte og genopladelige SACKit Light – og flere nye udendørs produkter på vej, satser virksomheden nu stort på markedet for outdoor bolig, som i dén grad er blomstret under pandemien. 

SACKit-lamperne er de første produkter i et nyt komplet udendørs lounge-miljø, som lanceres i dette forår under navnet SACKit Outdoor Collection.  

“Efter en lang vinter med lockdown hungrer alle efter at komme ud, og de vil have komforten og den lækre stil fra stuen med. Det er ikke en ny tendens, men det stikker helt af i år. Vores hængekøjer og udendørs sækkestole, som vi har haft i sortimentet i flere år, sælger også bedre end nogensinde. Derfor er vi helt vildt spændte på, hvordan kunderne tager imod vores mange nye produkter”, siger CEO, Kristoffer Glerup. 

Blandt nyhederne i SACKit Outdoor Collection er den modulopbyggede Cobana Lounge-sofa, der er SACKits helt store sommersatsning. Sofaen er designet til at stå ude året rundt. 

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023