Skal firmagaven være bæredygtig?

Gå forrest - tør at tage det bæredygtig gavevalg og vær med til at gøre en forskel. Der eksisterer et kæmpe spændende univers af spændende og lækre bæredygtige gaver som giver en langt større oplevelse for modtageren end det forudsigelige.

I Lübech Living oplever vi, at rigtig mange gavefirmaer og firmaer gerne vil tilbyde bæredygtige gaver, men gang efter gang falder tilbage på det sikre valg af den klassiske termokande, den berømte abe, grillsættet, den genkendelige vase, sættet med håndklæder, de 2 flasker vin m.m.

Vi oplever, at det sker, fordi det er sikkert, det er nemt (same procedure as last year) og såfremt modtageren er en af de mange forbrugere, som rent faktisk er rykket forbi ovennævnte gaver, kan de højst sandsynligt give den videre til en i omgangskredsen, som vil blive glad.

Højsæsonen for gaver nærmer sig, så lad os sammen gøre 2022 version mere spændende, mere bæredygtig og mere værdiskabende i år. I samarbejde kan vi være med til at rykke standarden for personalegaver, firmagaver, jubilæumsgaver m.m. Lübech Living har en lang erfaring I hvad der fungerer og hjælper gerne med gode råd.

Det behøver heller ikke være en specifik gave - det kan også være et gavekort til bl.a. Lübech Living's bæredygtig webshop med et yderst bredt udvalg der henvender sig til alle. Det har vi en del kunder der har stor succes med.

www.lubechliving.dk

Mere fra...

30.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Tænk miljøet ind i dit julegaveindkøb

21.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

OOhh jul på Hotel Himmerland

17.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

En hilsen med en særlig tanke

07.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Levende lys skaber varme og glæde

01.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Skøn tilføjelse til OOhh’s Pulp kollektion

25.10.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Mindful Living med OOhh Collection

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023