Skal firmagaven være bæredygtig?

Gå forrest - tør at tage det bæredygtig gavevalg og vær med til at gøre en forskel. Der eksisterer et kæmpe spændende univers af spændende og lækre bæredygtige gaver som giver en langt større oplevelse for modtageren end det forudsigelige.

I Lübech Living oplever vi, at rigtig mange gavefirmaer og firmaer gerne vil tilbyde bæredygtige gaver, men gang efter gang falder tilbage på det sikre valg af den klassiske termokande, den berømte abe, grillsættet, den genkendelige vase, sættet med håndklæder, de 2 flasker vin m.m.

Vi oplever, at det sker, fordi det er sikkert, det er nemt (same procedure as last year) og såfremt modtageren er en af de mange forbrugere, som rent faktisk er rykket forbi ovennævnte gaver, kan de højst sandsynligt give den videre til en i omgangskredsen, som vil blive glad.

Højsæsonen for gaver nærmer sig, så lad os sammen gøre 2022 version mere spændende, mere bæredygtig og mere værdiskabende i år. I samarbejde kan vi være med til at rykke standarden for personalegaver, firmagaver, jubilæumsgaver m.m. Lübech Living har en lang erfaring I hvad der fungerer og hjælper gerne med gode råd.

Det behøver heller ikke være en specifik gave - det kan også være et gavekort til bl.a. Lübech Living's bæredygtig webshop med et yderst bredt udvalg der henvender sig til alle. Det har vi en del kunder der har stor succes med.

www.lubechliving.dk

Mere fra...

21.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Bæredygtige valg kan betyde at man må være tålmodig

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Smukke vaser i 100% genanvendt glas

07.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Brug lys som kunstværk

30.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Pique Fleur vaser giver mange muligheder

25.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Hvorfor håndlavede produkter?

23.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Opdag fordelene ved firkantede potter

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023