Smagen af dit vand påvirker din kaffe

Hvordan smager dit vand? Mange faktorer påvirker drikkevandets kvalitet og smag. Med en BRITA filtreringskande reduceres urenheder, kalk og klor, så vandet smager bedre. Ligesom kaffen i øvrigt.

Foto: BRITA

31.01.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Vand er sundt – og livsvigtigt. I Danmark er vi vant til blot at tænde for hanen, så er der vand. Til madlavning, til kaffebrygning, til at drikke. De fleste er ikke klar over, hvor stor forskel, der er på vandets kvalitet og smag, afhængig af hvor det tappes. Det bedste vand er blødt uden urenheder, med et lavt kalkindhold og et optimalt indhold af magnesium. Det hjælper BRITAs filterkander med.

Et højt indhold af kalk i vandet giver aflejringer i husholdningsapparater og kaffemaskiner og forringer deres levetid, udseende og ikke mindst smagen i det, der laves. Da kaffe består af 98% vand, har vandets kvalitet kæmpe betydning for kaffens smag. Hvis du bruger kalkholdigt vand til kaffebrygningen, forringes kaffens aroma. Din lækre varme kaffe forvandles til en bitter og flad oplevelse med en tynd, uappetitlig film på overfladen.

BRITA er førende indenfor filtrering af postevand. Deres populære filtreringskander reducerer kalk, klor og urenheder og sørger for, at smagen bliver optimal. Blød og god. Med over 50 års erfaring er BRITA ekspert i vandfiltrering og i at forvandle postevand til velsmagende, friskfiltreret vand. BRITAs to forskellige filtre - med hver deres spidskompetencer - forbedrer kvaliteten af dit vand. Nemt og effektivt.

  1. ALL-IN--1 er et alsidigt filter til kolde og varme drikke. I områder, hvor kalken ikke er det største problem. 
  2. LIMESCALE EXPERT er til områder med meget kalkholdigt vand.  Filtret har en 50% bedre reduktion af kalkaflejringer i forhold til ALL-IN-1 filtret. 

Begge filtre passer selvfølgelig til alle BRITAs kander. 

Vejl. priser:

Kander: fra 199 DKK/stk.

Filtre: fra 59 kr. DKK/stk. 

Læs mere her: https://www.witt.dk/brands/brita

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-rCOkVOEJH0

BRITA er en førende global producent af filtreringssystemer, hvis mission er at levere en pålidelig og bæredygtig løsning til forbedring af vandkvaliteten for mennesker i hele verden. BRITAs historie begyndte i 1966, da virksomhedens grundlægger, Heinz Hankammer, fik den gode idé at optimere postevandet på en smart og bekvem måde. Siden da har virksomheden med hovedkontor i Tyskland udviklet sig fra en enkeltmandsvirksomhed til en international virksomhed med mere end 2.200 ansatte.

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023