Sov godt med OMHU

Har du brug for at friske dit soveværelse op med bæredygtigt sengelinned? Bæredygtighed og kvalitet er to vigtige elementer hos Omhu. Så er det tid til, at du forkæler dig selv?

OMHU MINI STRIB SENGELINNED -100% økologisk bomuld.

Tidsløst og bæredygtigt

Det klassiske design af OMHU Mini strib sengelinned sætter fokus på detaljer og funktion. Samtidig ser det moderigtigt og tidløst ud. Det klassiske design er ideelt til den bæredygtige forbruger, som ønsker ro og kvalitet i soveværelset, og hvor man drømmer sig hen i blød og luksuriøs kvalitet. Mini strib fås i både lyse og mørke farver alt efter, hvad du er til. Er du til forårets nye varme sand farve, som komplimenterer de lune sommeraftener eller er du til den blå? Find flere farver varianter på www.omhu.eu.

Hvad er Mini strib?

Mini strib er fremstillet i en ekstra lækker Renforcé lærredsvævning i 100% økologisk bomuld. Renforcéen giver en meget glat overflade, der vil gengive farverne meget flot. Sengesættet er designet med den klassiske smalle strib på den ene side og meleret Chambre på den anden, hvilket giver flere kombinationsmuligheder på en flot opredning. Perfekt for dig der ønsker et roligt design og god samvittighed.

Omhu boligtekstiler

”Det ’reneste’ sengelinned på markedet” er det, Omhu stræber efter. Dette gør vi ved at beskytte og respektere miljøet, samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Vi følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne. Dette kan ses i vores 5 certifikater, som er med til at støtte op om vores bæredygtige univers på sengelinned. Alt sengelinned fra omhu er certificeret med Fairtrade, GOTS, Svanemærket, SA8000 samt Oeko-tex.

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023