Spændende ændringer på The Inspired Home Show

Inspired Home Show® 2024, der holdes til marts i Chicago, vil gennemgå ændringer i både showets længde og layout, meddelte International Housewares Association.

Messelayoutet ændret og antallet at dage skæres ned fra fire til tre på The Inspired Home Show i Chicago. Foto: The Inspired Home Show .

Efter feedback fra både undersøgelser blandt udstillere og besøgende, og udvalg beståede af både udstillere og detailhandlere har IHA's bestyrelse besluttet at reducere den antallet af dage og at optimere showlayoutet for at skabe en mere levende, produktiv og effektiv messeoplevelse.

Messen åbner nu søndag den 17. marts og lukker tirsdag den 19. marts. Størstedelen af udstillere og detailhandlere angav på nylige undersøgelser og i diskussioner, at tre hele dage på showet er tilstrækkeligt, sagde Derek Miller, IHA præsident og administrerende direktør. 

"At flytte fra fire dage til tre hele dage vil ikke kun gøre showet mere produktivt og dynamisk, men vil også reducere omkostningerne for både udstilleren og detailpublikummet," forklarede Miller. 

Ændringer i showlayoutet omfatter: 

  • Wired + Well Expo flytter fra Lakeside Center til North Hall sammen med Clean + Contain Expo for at skabe en aktiv og dynamisk destination på showet. At samle alle tre af showets primære områder, der også omfatter Dine + Décor i Nord- og Sydhallen vil gøre det lettere og mere effektivt at navigere rundt 
  • Discover Design Expo udfases og udstillerne placeres inden for deres relevante kategorier. Discover Design blev skabt i 2011 for at koncentrere og fremhæve designdrevne virksomheder. I dag findes design-forward produkter overalt på messen, og der simpelthen ikke længere er behov for et specifikt område. 
  • Travel Gear + Luggage-kategorien flytter ind i South Hall for at give det nye, spændende område plads til at vokse og udvikle sig. 
  • International Sourcing Expo vender tilbage til Lower North Hall.

Omrokeringerne betyder, at Lakeside Center ikke længere vil være i brug.

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023