Colour of Spices I

Ekstra krydderi på tilværelsen – og i maden

13.03.2017

Sponseret

Le Creuset, Le Creuset

Hos Le Creuset kan vi næsten ikke få nok af farver – både på vores produkter og i maden. Vi starter derfor 2017 op med at slå et slag for de mange fantastiske, farverige krydderier, der sætter kulør på tilværelsen i køkkenet og får maden til at smage af mere. Det er bl.a. også derfor, vi kommer med følgende nyheder:

Tagine
Cerise-farvet tagine med emaljeret støbejernsbund og kegleformet låg i glaseret stentøj. Under det kegleformede låg cirkulerer damp og væske, så saften bevares, og den færdige ret fyldes med smag. Taginens bund kan bruges for sig selv og egner sig fint til både stegning, som gryde og som ildfast fad i ovnen. De varmebestandige egenskaber i støbejernet holder på varmen, så bunden også egner sig til servering. Den nye taginestørrelse på 2,3 L/ 27 cm er ideel til 4 personer. Pris: kr. 1.499.

Morter
Stentøjsmorter i farverne Volcanic og Creme. Indersiden af morteren og enden af støderen er ikke glaseret, idet det rå stentøj sikrer god friktion, så smagen fra krydderier og urter bedre frigives. Morteren tåler rengøring i opvaskemaskine. Mål: 0,3 L. Pris: kr. 259,95.

Toughened Non-Stick wok
Toughened Non-Stick wok i aluminium og med to varmeafvisende håndtag. De skrå sider fordeler varmen ud i hele panden, og kun en minimal mængde fedtstof er nødvendig under tilberedning. Den stærke Non-Stick-belægning på indersiden gør desuden maden svær at brænde på, men den efterfølgende rengøring let. Wokken tåler alle varmekilder - inklusiv ovn op til 260° C. Størrelsen på 6 L/32 cm er ideel op til 6 personer. PFOA- og PFOS-fri som Le Creusets øvrige Toughened Non-Stick-produkter. Pris: kr. 1.299.

01.06.2021Le Creuset

Sponseret

Grillinspiration fra hele verden

24.03.2021Le Creuset

Sponseret

Gaveæsker der får hjemmet til at blomstre

01.03.2021Le Creuset

Sponseret

Farverig påskebagning og -forkælelse

15.02.2021Le Creuset

Sponseret

En verden af smag venter forude

26.01.2021Le Creuset

Sponseret

Hold væskebalancen oppe med farverige vandflasker

10.12.2020Le Creuset

Sponseret

Lad Le Creuset fortrylle juletiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023