Sublime grilloplevelser

Everdure by Heston Blumenthal er nu på banen med en solid rotisseriindsats til gasgrillene FORCE og FURNACE.

Everdure by Hesten Blumenthals rotisseriindsats har flere funktionelle egenskaber. Foto: Everdure by Heston Blumenthal..

Rotisseriindsatsen fra Everdure by Heston Blumenthal har inspektionsvindue, lys og støjsvag motor, der gør det nemt at holde øje med kødet uden at skulle åbne for grillen og lukke varme ud. De stærke Cliplock Forks kan holde alt fra en kylling til en lammekølle fast, mens rotisseriet drejer rundt og griller kødet til perfektion.

Disse monteres direkte oven på den åbne grill, hvor låget på grillen kan lukkes, til det hviler på rotisseriindsatsen.  

Rotisseriet er udstyret med de kraftige og solide Everdure Cliplock Forks med praktisk trykknap-lås. Man kan nemt påsætte alle typer kød på rotisseriet, velvidende at de kraftige gafler holder et fast greb om kødet under hele grillprocessen. Det betyder, at selvom kødet under tilberedningen bliver utrolig mørt ikke falder af rotisseriet og ned i grillen. Derved garanteres der altid et optimalt grillresultat. 

Lyset i rotisseriindsatsen består af ét halogenspot placeret på indersiden, der via inspektionsvinduet giver et fuldt overblik over tilberedningen. Herved elimineres behovet for at åbne låget under tilberedningen, hvorved varme slipper ud, og tilberedningen forstyrres. Lyset betjenes praktisk med en tænd-sluk-knap på siden af indsatsen. 

Motoren på rotisseriet er støvsvag, hvilket sikrer fred og ro under tilberedningen. Man slipper derved for den til tider irriterende og skærende lyd, som nogle rotisserier afgiver, mens de drejer rundt. Betjeningen af rotisseriet er praktisk placeret ved siden af tænd-sluk-knappen til lyset. 

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023