Tilfredshed med northmodern

Den første udgave af northmodern blev en succes. Konceptet er nyt og anderledes fra tidligere designmesser med et større fokus på møbler og design.

Når man starter op med et nyt koncept, er det essentielt, at man rammer rigtigt første gang. Messens størrelse har ikke været altafgørende for os, det har derimod konceptet og udførelsen, og det har vi haft succes med på northmodern. Messeområdet var mindre end på den tidligere designmesse (DesignTrade), men trods det har vi kunnet se en procentvis stigning i indkøbere pr. brand i forhold til DesignTrade. Herudover har det vist sig at være de rigtige besøgende, dem, der bringer business til messen“, siger Kristian W. Andersen, Fashion & Design Director.

Northmodern har valgt ikke at ville melde et besøgstal ud. 

"Northmodern er en seriøs BTB platform, der udelukkende fokuserer på købestærke og relevante indkøbere samt den bedste presse. Vi kan desværre ikke som Formland prale med 10.000 besøgende, men vi kan sikre, at det netop er relevante indkøbere og samarbejdspartnere, der kommer på messen, og vi arbejder intenst på at øge antallet af high end og seriøse indkøbere gang for gang", lyder det fra Kristian W. Andersen.

Thomas Ibsen, indehaver af Please Wait To Be Seated fastslår, at messen for hans virksomhed var en stor succes, og at han var glad for det store antal relevante indkøbere, der kom.

Christian Vedel Egly, Partner I Walnut Street var også tilfreds, og også han mødte en række spændende, nye kunder.

”Vi kan specielt godt lide den skandinaviske stil, messen afspejler, og vi mødte mange af vore norske og svenske kunder”.

Også trendzonerne, der skabte en inspirerende stemning af cool design med en international dimension var Christian Vedel Egly glad for.

Bag trendzonerne og inspirationsspots stod Birgit Tarp fra Design Circus i samarbejde med Voici Voila i Paris.

”Der er et udbredt behov for at få sanserne pirret i den private indretning. En personlig vinkel, der både forener hverdagens behov for den afslappede stemning, og hvor livet kan leves med alle de funktionelle behov vi nu engang har”, fortæller hun.

Samtidig skal den eftertragtede harmoni tilgodeses i både farvepalet og i spillet mellem det rustikke og det finurlige som har været grundstenen. 

Næste northmodern løber af stablen fra 13. – 15. august 2015.   

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023