Tillykke til Mumitroldene

Hvis du var barn i 1970’erne, husker du helt sikkert Mumitroldene fra bl.a. TV. De små, hvide troldevæsener fra Mumidalen har fascineret børn og voksne i flere generationer – og storhitter stadigvæk. Ikke mindst som te!

31.08.2020

Sponseret

Witt

I år er det 75 år siden, Tove Jansson skrev den første Mumi-historie om de finurlige væsener, der senere skulle blive til Finlands måske mest kendte bidrag til verdenslitteraturen: Mumitroldene.

Mumitrolden er en sød fyr, der bor i den farverige og trygge Mumidal sammen med sin familie. Et finurligt lille troldevæsen uden ansigt, men med brede øjne og en flodhesteagtig mule. Tove Janssons fantastiske fortællinger om de små, elskelige fantasivæsner kan ses som en afspejling af verden, som den er: skøn, ukompliceret, uhyggelig og forgængelig. 

Med udgangspunkt i Mumitroldenes univers har Teministeriet sammensat en lækker Moomin-serie, bestående af 9 spændende smagsvarianter, mikset af vilde bær fra den skandinaviske natur, hvorfra Mumitroldene også stammer. Fås både som pyramide-te, smukt emballeret i æsker, som prydes af Mumi-familien, men også som løs te, pakket i æstetisk smukke tinbokse, som - efter teen er drukket - er både anvendelige og dekorative i boligindretningen.

Moomin er i øvrigt blot én af flere eksklusive te-serier fra Teministeriet, som kan købes i udvalgte special- og interiørbutikker overalt i landet.

Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer special-te. Inspireret af Østens te-traditioner kombineres gamle skikke med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter med et skandinavisk tvist – og sortimentet er bredt.

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023