Tungtvejende argumenter fra Rosti

Med den nye køkkenvægt Mensura leverer Rosti dobbelt op på både form og funktion.

Rosti Mensura .

På latin betyder Mensura ”at måle”, og Mensura-seriens nye vægt måler og vejer hurtigt og præcist – og helt op til 10 kg, hvilket er dobbelt så meget, som de fleste køkkenvægte kan klare.

Samtidig er Mensura-køkkenvægten et stykke formfuldendt dansk design, som med sine enkle former og elegante rundinger harmonerer flot med det tidløse design i Rostis andre produkter. Harmonien går igen i de seks trendy farver, der også er afstemt med Rostis øvrige sortiment.

Dobbelt op 

Mensura vejer de store mængder med samme høje præcision som de små. Vægten har ikke blot dobbelt op på kapacitet, men også på anvendelse af den medfølgende vægtskål, der kan vendes og bruges som et beskyttende låg, når vægten ikke benyttes.

Skålen rummer 300 ml – og tåler opvaskemaskine. Det store LED-display med hvide tal er let at læse fra alle vinkler og kan indstilles til forskellige måleenheder som g, kg, oz, lb, ml og fl oz. Desuden er Mensura udstyret med skridsikre silikonefødder i bunden. 

Funktionel skønhed

Som altid er unik kvalitet og fantastisk funktionalitet omdrejningspunktet. Mensura er samtidig et udtryk for Rostis forkærlighed for lækkert design, som Halskov & Dalsgaard Design denne gang står bag.

De stilrene farver strækker sig fra en cool Black over Nordic Green, Dusty Blue, Mensura Curry og Mensura Humus til den varme Mensura Red. Farven uanset er der naturligvis fem års garanti på Mensura køkkenvægten.

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023