Udforsk havet

Royal Copenhagen lancerede sit nyeste stel, HAV, i 2019 som en hyldest til ikoniske elementer fra Royal Copenhagens rige designarv og til havet, som omgiver Danmark. Nu introduceres de to første tilføjelser HAV-kollektionen, en yndig kande og en lille, fin tallerken.

Foto: Royal Copenhagen..

Den nye kande har samme formsprog som HAV karaflen, der med sin enestående facon gengiverbrystet fra svanen, og hvor asymmetri tilføjer en helt særlig karakter til designet. 

Dekorationen i bunden af karaflen er inspireret af fisken, der bruger camouflage til at beskytte sig selv fra rovfugle ovenfra og rovfisk nedefra, og som derfor er mørkere at se på fra oven og lysere på bugen.

Skællet er håndsprøjtet i en blå og grønsort farve, som sammensmelter i brændingen og giver en nærmest tågelignende farve, der skal illustrere kystlinjens morgendis.

Den nye HAV tallerken er den mindste variant i kollektionen og er oplagt at bruge til servering.

Dekorationen til tallerkenen er skabt ved at anvende en avanceret airbrushhåndsprøjtningsteknik af en blå og grønsort farve, hvorved der skabes et unik skaleret farveudtryk. Denne sofistikerede farveeffekt danner en elegant ramme om hvert et måltid, som bliver anrettet på tallerkenen.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

02.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Med Veneto siger Lyngby Glas Saluti

29.11.2023Designbase.dk

Strålende farver

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023