VÆLG DIT SENGETØJ MED OMHU

100% ØKOLOGI OG ANSTÆNDIGHED = 100% GOD SAMVITTIGHED

OMHU MINI STRIB SENGELINNED -100% økologisk bomuld.

Økologisk sengelinned fra omhu opfylder høje krav til beskyttelse af natur og  mennesker. Vores certificeringer er din garanti for, at hele tekstilproduktionen fra såsæd og høst til forarbejdning foregår økologisk. Uden brug af miljø- og  sundhedsskadelige stoffer og socialt ansvarligt med ordentlige arbejdsvilkår for bønder og arbejdere. Når du køber omhu sengelinned, bidrager du til en sundere og mere bæredygtig tekstilproduktion til gavn for både mennesker, miljø og klima. Alt omhu sengelinned er produceret i økologisk bomuld og har opnået hele 5 certificeringer: Fairtrade, Oeko-Tex, Svanemærket, GOTS, SA 8000. Alle tidløse kvalitetsprodukter i klassiske mønstre med en moderne appeel.

OMHU MINI STRIB SENGELINNED - Sengesættet er fremstillet i en ekstra lækker Renforcé lærredsvævning i 100% økologisk bomuld. Renforcéen giver en meget glat overflade, der vil gengive farverne meget flot. Sengesættet er designet med den klassiske smalle strib på den ene side og meleret Chambre på den anden, hvilket giver flere kombinations muligheder på en flot opredning. Perfekt for dig der ønsker et roligt design og god samvittighed.Både pude- og dynebetræk har skjult YKK lynlåslukning. Læs mere på www. omhu.eu

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023