Vakuum til madlavningen

Severin lancerer nu en Sous-vide.

Sous-vide hedder det på fransk, og det lyder unægteligt både flottere og mere appetitligt end mad tilberedt i vakuumpakker. Sous-vide dækker over en mild måde at tilberede kød, fisk og grønt på og har længe været udbredt i restaurationsbranchen.

Nu har metoden endelig fundet vej fra de professionelle restaurationskøkkener til de private husholdninger med Severins Sous-vide. Vakuumpakningen gør, at væsken ikke kan slippe ud, og maden holder derfor på smag, saft, vitaminer og mineraler.

Formex

Sponseret

Kreativitet og bæredygtighed i fokus på Formex i januar

Formland

Sponseret

Speak Up!

Relateret indhold

13.01.2025Designbase.dk

En gastronomisk oplevelse

02.01.2025Witt

Sponseret

Witt Denmark A/S overtager distributionen af Outdoorchef-produkter på det nordiske marked og i UK.

21.11.2024F&H Group A/S

Sponseret

Termokande-nyhed fra Zone taler ind i tidsånden

14.11.2024Witt

Sponseret

Revolutioner din juiceoplevelse – Mød Witt by Kuvings AUTO10

11.11.2024EVA SOLO

Sponseret

Stilfuld og effektiv affaldssortering

11.11.2024EVA SOLO

Sponseret

Køkkenklassikere nu i genanvendte materialer

11.11.2024EVA SOLO

Sponseret

Hvad kræver det at blive Verdens bedste kok?

11.11.2024EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo: Sådan måler vi klimaftrykket fra design til bortskaffelse

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023