Vakuum til madlavningen

Severin lancerer nu en Sous-vide.

Sous-vide hedder det på fransk, og det lyder unægteligt både flottere og mere appetitligt end mad tilberedt i vakuumpakker. Sous-vide dækker over en mild måde at tilberede kød, fisk og grønt på og har længe været udbredt i restaurationsbranchen.

Nu har metoden endelig fundet vej fra de professionelle restaurationskøkkener til de private husholdninger med Severins Sous-vide. Vakuumpakningen gør, at væsken ikke kan slippe ud, og maden holder derfor på smag, saft, vitaminer og mineraler.

Formex

Sponseret

Formex kickstarts the design autumn

Formland

Sponseret

Speak Up!

Relateret indhold

10.09.2025F&H Group A/S

Sponseret

Beast - blenderen, der gør din morgenrutine lettere

09.09.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Sage introducerer the Oracle™ Dual Boiler - én maskine, to personligheder

08.09.2025F&H Group A/S

Sponseret

Gaveidéer fra Jacob Jensen: Design, du har lyst til at give videre

03.09.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Populær Sage-klassiker opgraderes med Cold Brew-funktion

27.08.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Sage lancerer The Luxe Brewer™ Thermal – 12 kopper kaffe på bare 7 minutter

20.08.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

The Craft Collection™ fra Sage: Når espresso kræver det bedste udstyr

12.08.2025Designbase.dk

Adelante fortsætter med at vokse

08.08.2025Designbase.dk

Ohlsson & Lohaven køber Hippie de Luxe

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023