Vakuum til madlavningen

Severin lancerer nu en Sous-vide.

Sous-vide hedder det på fransk, og det lyder unægteligt både flottere og mere appetitligt end mad tilberedt i vakuumpakker. Sous-vide dækker over en mild måde at tilberede kød, fisk og grønt på og har længe været udbredt i restaurationsbranchen.

Nu har metoden endelig fundet vej fra de professionelle restaurationskøkkener til de private husholdninger med Severins Sous-vide. Vakuumpakningen gør, at væsken ikke kan slippe ud, og maden holder derfor på smag, saft, vitaminer og mineraler.

aida a/s

Sponseret

Skab varme i køkkenet med RAW teak – naturlige redskaber med rodfæste i nordisk æstetik

Formland

Sponseret

Speak Up!

Relateret indhold

11.11.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Witt Denmark A/S bliver officiel distributør af Brød & Taylor i Norden pr. 1/11-2025

04.11.2025Designbase.dk

En speedbåd i en stormfuld branche

03.11.2025aida a/s

Sponseret

Skab varme i køkkenet med RAW teak – naturlige redskaber med rodfæste i nordisk æstetik

13.10.2025Dimex aps

Sponseret

Ambiente 2026: Nye muligheder for danske HoReCa-aktører

06.10.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Prisvindende French Door-serie sætter ny standard for køle-fryseskabe

29.09.2025Designbase.dk

De ultimative køkkenredskaber – kvalitet, funktion og design

29.09.2025Groupe SEB Denmark A/S

Sponseret

En ny generation af uopslidelige stegepander fra Tefal

29.09.2025FunNordic ApS

Sponseret

Hâws skaber helheden – køkkenredskaber med kvalitet og stil

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023