Vaser fra BITZ

Skab en følelse af overskud

Friske blomster er en fryd for sanserne! De pepper rummet op, og blikket drages naturligt mod deres lange, grønne stilke og farverige kroner.

Skab en nordisk stue med et vildt miks af forskellige blomster, der understreger din indretning og stil, og lad den skønne duft sprede sig og give en følelse af ro og velvære i hverdagen.

Det er trods alt den hurtigste og nemmeste måde at skabe en ændring på, og selvom du nok mest forbinder Christian Bitz med motion og sund mad, nyder også han at lade årstidens blomster og grene tilføre god energi:

"Jeg elsker at give min kæreste blomster og gør det gerne en gang om ugen. Hun er meget til de enkle og mere naturlige grøftekantsblomster, så derfor må der gerne være lidt fart og farve på vasen. Jeg er vild med efterårskollektionens nye vaser, og de pynter bestemt også uden indhold! Men det er klart, at en smuk vase forpligter - der må gerne komme lidt fra årstiden i den."

Ligesom resten af kollektionen er de nye, smukke vaser produceret i stentøj med en blank, reaktiv glasur. BITZ-vaserne kommer i fire forskellige størrelser og kan derfor rumme flere formål. Farverne er stærke og rustikke i mørkeblå, grøn, amber, creme og lyserød og har et luksuriøst, retroagtigt look, der kan berige de fleste hjem.

12,5 cmDKK:149,95

20 cmDKK:299,95

25 cmDKK:399,95

50 cmDKK:1490,00

www.bitzshop.dk

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023