Zone SINGLES Minutur

Offline køkkenhygge. Det nye minutur fra Zones SINGLES-kollektion er skabt til analoge stjernestunder i køkkenet – alene eller sammen med dine yndlingskokke.

Glem bare tiden: Det nye minutur fra Zones SINGLES-kollektion minder dig om, når kagen er færdig og stegen er mør. Så bliver der.

Madlavning behøver ikke være stressende eller kedeligt. Tværtimod. Parkér de digitale devices og nyd et uforstyrret frirum til gastronomiske eksperimenter – tilsat kærlighed og nærvær.

Uret tiltrækker kun din opmærksomhed, når bage- eller stegetider er forbi. Og trænger du selv til en pause ­– så grib uret i den fikse hank og tag det med dig ud i haven eller ind på sofaen. 

Zones faste designteam VE2 står bag designet, og uret fås i de klassiske farver black, warm grey og cool grey – og de mere sprælske emerald og lemonade.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om SINGLES
SINGLES er en kollektion af flirtende design, skabt af Zone Denmark i samarbejde med innovative danske designere. Det er nyfortolkninger af velkendte produkter, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – hvor de vil charmere sig ind hos dig, der elsker stærkt og forførende design.

www.zonedenmark.dk

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023