Åbn vinen nemt og med stil

Peugeots nye elektriske proptrækker gør det til en leg at åbne vinen med stil – og med en enkelt håndbevægelse får du helt automatisk proppen ud igen. Du slipper samtidig for skifte batterier, da den nemt kan oplades i stikkontakten.

Elis er navnet på Peugeots nye genopladelige proptrækker med folieskærer, der gør det helt nemt og hurtigt at åbne vinflaskerne til den gode middag. I modsætning til de fleste andre proptrækkere er den skabt i varmt bøgetræ – akkurat som var den en elegant Peugeot-kværn. Elis er samtidig 100 % automatisk og fremstillet med avanceret teknologi i Frankrig.

Alt du skal gøre, er at komme proptrækkeren på flasken, så kommer proppen af helt lydløst. Tilt derefter proptrækkeren 90° – så kommer proppen selv ud. Elis’ lithium-ion batterier klarer at trække proppen af ca. 50 flasker, før den behøver at blive ladet op igen.

Peugeot – mere end kværne
Efter at Peugeot i mere end 160 år har været synonym med kværne i verdensklasse, så spænder sortimentet i dag over en lang række premium produkter til køkken, vin og baren – fremstillet i Peugeots verdenskendte kvalitet. 

Historien om Peugeot begynder i 1810, hvor de to brødre, Jean Pierre og Jean Frédéric med efternavnet Peugeot, besluttede at omdanne familiens gamle kornmølle til stålværk. Det skete i den franske by Quingey, hvor fabrikken stadig ligger, og hvor alle produkter produceres. 

I 1840 kom Peugeots første kværn på markedet – kaffemøllen ”Model R”, skabt i træ, metal og håndsving i mere end 10 forskellige størrelser. Senere fulgte flere købmandsmøller til at kværne større mængder kaffe, sukker, havre m.m. Det er også på denne tid, at Peugeots berømte logo for første gang ser dagens lys: Løven symboliserer den fantastiske kvalitet, styrke og holdbarhed, som Peugeots produkter er skabt med. 

Elis genopladelig proptrækker mat sort bøg - 21 cm, med oplader og folieskærer, pris 999,95 kr.

Se mere samt forhandlerliste på tj.dk.

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023