Det naturlige valg på bordet

Til det spirende forår lancerer Bastian en lækker naturfarvet dug, der er et frisk pust til hjemmet i en tid, hvor vi har fokus på hygge og nærvær med de nærmeste.

Foråret er lige om hjørnet, snart kan vi skimte sommeren, og vi glæder os til lange dage og lysere tider. Vi håber det nye år byder på mere fejring, mere glæde, fest og samvær, så der kan dækkes et stemningsfuldt bord med Bastians nye dug i naturfarvet bomuld.   

Et veldækket bord skaber stemning
Med den naturfarvede dug får borddækningen et organisk, afslappet og hyggeligt udtryk. Elsker du en simpel borddækning, kan dugen suppleres med neutrale og nedtonede elementer, men foretrækker du ekstra liv på bordet, er dugen nem at sammensætte med forskellige farver.

Gode tekstiler til borddækning
Bastian har også et stort sortiment af dækkeservietter og mundservietter i forskellige farver. Alle tekstiler fra Bastian er håndvævede i 100 % ren bomuld efter OEKO-TEX Standard 100. De kan vaskes ved 40 °C i almindeligt vaskemiddel og kan nemt trækkes glatte eller stryges.

Bastian dug, natur
Fås i størrelserne 140 x 320 cm og 140 x 270 cm

Find forhandlerliste på www.tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023