Varm nyhed fra franske Pillivuyt

Tidløst og stilfuldt. Serien Plissé er indbegrebet af det smukke porcelæn, man forbinder med Pillivuyt, som nu fejrer forårets lune komme en varm nyhed.

Bogstaveligt talt. For med det nye Plissé termokrus holder både teen og kaffen sig varm – også efter solnedgang. 

Pillivuyt er klassisk fransk elegance kombineret med fantastisk kvalitet i både design, styrke og funktion. Det er ganske enkelt porcelæn af en særlig støbning. Nu udvider brandet Plissé-serien med en ny størrelse af termokruset, der matcher de skandinaviske forårsaftener perfekt. Og som altid er der tale om kvalitet der holder.

Fra bedste til baby

Fra generation til generation, siger man om Pillivuyt porcelæn. Det betyder, at Pillivuyt som skattede arvestykker ofte følger familien gennem generationer. Men det betyder også, at det med sin styrke og sit design er milevidt fra brug og smid væk-kulturen – og i den forstand er en gave fra generation til generation.

Det smukke Pillivuyt porcelæn fremstilles af feldspatporcelæn, som har et højt indhold af feldspat og kvarts. Denne unikke porcelænsmasse gør sammen med en ekstremt hård glasur porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Enkelt og elegant

Det klassiske Plissé design er kendt for de plisserede linjer og den tidløse stil, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts støbeforme fra begyndelsen af 1900-tallet. Nu har det lille termokrus på 8 cl, der er som skabt til en espresso, fået en kollega på 35 cl – som er perfekt til en kop dampende te.

Som al anden porcelæn fra Pillivuyt bærer det nye termokrus i bunden et stempel. Det fungerer som en kvalitetssikring af, at porcelænet lever op til de strenge krav, som Pillivuyt har stillet gennem generationer – for generationer.

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023