Når kaffen skal drikkes med stil

Alfi Skyline er en ny stilfuld termokande, som med sin smukke silhuet pynter på ethvert kaffebord.

Alfi er den ukronede konge af termokander takket være det gode håndværk, fremsynet teknologi og en unik sans for klassisk og moderne design. Seneste skud på stammen er Alfi Skyline, som oser af luksus og er udført i samme høje kvalitet, som du kender fra andre Alfi termokander.

Find din personlige favorit
Alfi Skyline fås i otte af tidens mest trendy farver. Sæt dit eget præg på kaffebordet og vælg den farve, der passer bedst til din personlige stil og dit hjem. De mange skønne farver skaber godt humør og en uhøjtidelig stemning, når der serveres kaffe, te eller andre varme drikke for venner og familie. Hvis du bedst kan lide en termokande med et helt klassisk udseende, fås Alfi Skyline også i rustfrit stål.

Eksklusivt design og høj funktionalitet
Alfi Skyline indeholder 1 liter og er fremstillet med en isolerende indsats i hærdet glas, som holder temperaturen på varme drikke i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer. Det velkendte AromaSafe-princip bevarer kaffens runde smag, og holder kaffen frisk. Det ergonomiske håndtag sikrer et godt greb, og kandens praktiske hældesystem kan betjenes med én hånd.

Alfi Skyline fås i farverne coconut white, lining, cool grey, sea pine, silver living, spicy mustard, dark denim, mediterranean red, stainless steel.

Find mere information og forhandleroversigt på www.tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023