Alsidige barmøbler designet af Stine Weigelt

FDB Møbler lancerer nu en serie af barmøbler under navnet Øst, som er designet af Stine Weigelt. Serien, der består af både barstol, counterstol og barbord, har et særligt enkelt formsprog, der gør, at møblerne kan indgå i mange forskellige miljøer - både som spiseplads i det lille hjem, som samlingspunkt i det store åbne rum eller i forlængelse med køkkenøen.

FDB Møbler løfter nu igen sløret for et samarbejde med talentfulde Stine Weigelt. Hun har denne gang designet serien Øst, der består af et barbord samt en barstol og counterstol med polstring. Serien er lavet i FSC-certificeret massiv eg og kommer i tre udgaver; en udgave i sort med sort lædersæde på stolen, en udgave i bejdse med taupefarvet lædersæde samt en udgave i naturfarvet eg med taupefarvet lædersæde - og så er møblerne designet, så de både sammen og hver for sig kan skabe en ny kontekst i hjemmet.

''Med Øst har tanken været at skære ind til benet, men samtidig bevare en god funktion og et udtryk, der kan passe ind i mange forskellige miljøer. Serien passer både til de små lejligheder, hvor ønsket er et fleksibelt spisested, der både tillader, man står op eller sætter sig ned samt til åbne rum, hvor folk selv vælger, om man har lyst til at mødes stående eller siddende,'' fortæller Stine Weigelt, der er designeren bag Øst-serien.

Enkelt formsprog til alsidig brug
Øst har samme minimalistiske formsprog, som Stine Weigelts tidligere designs for FDB Møbler, hvor koniske ben og enkle linjer skaber rammerne for et tidløst design - med detaljer, der giver møblerne en særlig kant. Bar- og counterstolen i den nye serie er blandt andet forsynet med en række tværpinde i metal, der kan bruges som afsats til fødderne, men også en tværpind lige under sædet, som kan bruges til at placere en jakke eller halstørklæde på.

''Det er altid en fornøjelse af lancere designs i samarbejde med Stine Weigelt, der har et helt særligt blik for selv de mindste detaljer. Stine har med Øst udfordret den klassiske barstol på sin egen æstetiske måde og gjort det til en klassiker, der er som skabt til det moderne nordiske hjem", fortæller Ole Kiel, der er direktør ved FDB Møbler.

Øst barbord, barstol og counterstol kan købes fra marts i FDB Møblers butikker landet over på Coop.dk. Barbordet koster 4.999 kr., barstolen 3.499 kr. og counterstolen 3.299 kr.
Forhandlernummer: 4386 4386.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023