Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

Havemøbelserien, Sammen fra FDB Møbler er hurtig blevet en storfavorit hos mange – med god grund. Til maj udvides serien med det smagfulde havebord, M27, der byder på bløde former, gedigent håndværk og en uovertruffen detaljegrad. Du får æstetik og funktionalitet i smuk symfoni, altsammen designet af Thomas E. Alken for FDB Møbler.

Foto: FDBmøbler

I samarbejde med Thomas E. Alken udvider FDB Møbler nu den velkendte havemøbelserie, Sammen. Seriens nyeste udvidelse er M27 – et smukt og simpelt havebord med klassisk skandinavisk formsprog og stil. Bordets runde form er designet med fokus på samvær og samtale, for her får du ikke bare et æstetisk møbel, men også et samlingspunkt til dit uderum. Det bløde formsprog og den omhyggeligt udvalgte størrelse gør bordet til det perfekte tilhørssted for familie og venner, der ønsker at nyde tid udendørs. Takket være det stilrene design passer M27 ind i ethvert udendørsmiljø – fra den græsgrønne have til den hyggelige terrasse. Bordet vil desuden stå flot med de matchende Sammen stole, der sikrer en behagelig siddeplads om det runde bord. 

Alt i alt er M27 fra Sammen-serien den perfekte tilføjelse til dit udendørs helle. Her får du nemlig et havebord med plads til både få og flere, og så vil de bløde linjer og træets gyldne glød sikre masser af varme og råderum til dit uderum.

M27 Sammen bordet af Thomas E. Alken er FSC®-certificeret (FSC-C164841) og måler H76 cm x Ø120 cm. Det nye havebord koster 7.999 kr. og kan til maj ses på www.fdbmobler.dk og købes i FDB Møblers butikker landet over. 

Foto: FDBmøbler

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Indret sommerens uderum

Velkommen til sommerens oase af hygge og stil! Når solen varmer, og dagene bliver længere, er det tid til at forvandle dit udendørs rum til en sand perle af komfort og skønhed. Lad os udforske, hvordan dine kunder kan skabe den perfekte atmosfære med havemøbler, smukke havehynder, udendørs belysning og dekorationselementer til terrasse eller altan.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023