Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

Den 2. maj fik danske møbelelskere muligheden for at få fat i designs fra bl.a. FDB Møbler gennem en helt ny platform, der har til formål at forlænge møblernes levetid. På platformen Keepr Collective kan du nemlig på en lækker og overskuelig måde købe brugte designermøbler - og dermed være med til at skyde gang i et cirkulært forbrug inden for dansk design.

I Europa bliver der hvert år smidt over 11 tons møbler ud og derudover oplever en del designbrands at lagre hober sig op med overskydende og brugte møbler fra showrooms, 2. sortering og returvarer, som er svære at komme af med. Dette vil en dansk iværksætter-trio nu lave om på, og med støtte fra FDB Møbler lancerede de derfor i maj platformen Keepr Collective. Her kan du på en nem og overskuelig måde finde og købe smukke, overskydende og brugte designermøbler og dermed være med til at forlænge møblernes levetid. Udvalget vil til en start blandt andet være designs fra FDB Møbler, men platformen vil hele tiden blive udvidet med flere brands og møbler.

"Når vi skaber et nyt produkt, er det altid med tanke om at skabe et arvestykke - en historie, der kan rejse fra generation til generation. Derfor er vi også utrolig begejstret for, hvordan Keepr Collective gør det endnu nemmere at forlænge produkternes levetid. Den cirkulære tilgang til køb og salg af møbler er nemlig vigtig for at begrænse det aftryk, vi sætter på miljøet," fortæller Ole Kiel, som er direktør hos FDB Møbler.

Nemt og overskueligt videresalg af designermøbler
Bag Keepr Collective står iværksætter-trioen Emma Lindroth, Per Rajendran og Kristine Rønde, der alle har baggrund inden for marketing. I flere år har de på første hånd oplevet, hvordan overforbrug er blevet en fast del af virksomheders og forbrugers hverdag til stor skade for miljøet, og det gav dem lyst til at bruge deres kompetencer til at ændre på dette. I Danmark er der en stor interesse for second-hand, men en stor del af os mener, at det kan være svært at finde og købe preloved møbler. Dette var startskuddet til Keepr Collective, som netop er skabt for at gøre det mere overskueligt og nemt at forelske sig og købe møbler med historie.

"Med nutidens køb-og-smid-ud kultur er der er stort overskud af møbler og interiør, som aldrig får opfyldt deres formål. Det vil vi gerne lave om på med Keepr Collective. Ved at sætte flere designermøbler i cirkulation får de chancen for, at få et nyt liv og skabe glæde i folks hjem. Vi er utroligt glade for at have et anerkendt brand som FDB Møbler med fra start. Deres filosofi om at producere funktionelle og smukke møbler, som holder i generationer, går hånd i hånd med vores mission om at forlænge møblers levetid.", fortæller Emma Lindroth, medstifter af Keepr Collective.

Til en start har man på Keepr Collective kunnet købe overskydende og brugt interiør fra danske designbrands som FDB Møbler, men drømmen er på sigt også at kunne understøtte private i salg af brugte møbler - og dermed gør det muligt for alle at bidrage til et cirkulært forbrug.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023