Blå nuancer til køkkenet

De mange blå nuancer i den nordiske natur er inspirationskilden til Le Creusets nye, matte trendkollektion, der går under navnet ”Nordic Mood”.

Med lanceringen af Nordic Mood byder Le Creuset naturen inden for og giver de blå toner et velfortjent indpas i boligens indretning som en af efterårets mest trendsættende farver.

Nordic Mood-serien består af en række udvalgte produkter i to nye blå farver, Matte Navy og Mineral Blue, der stilfuldt komplimenterer hinanden. I modsætning til den klassiske, blanke emalje har produkterne i den nye serie en mat overflade, der skaber et enkelt og harmonisk udtryk med rene linjer.

Designet tager udgangspunkt i det dynamiske og naturlige udtryk, der opstår, når forskellige blå nuancer sammensættes. Ved at kombinere de blå farver med stålredskaber, rå naturmaterialer og grønne krydderurter opstår et fuldendt nordisk udtryk i køkkenet.

Produktudvalget i Nordic Mood trendkollektionen omfatter støbejernsprodukter, kværne og silikoneredskaber samt de populære strømlinede stentøjsprodukter fra Scandinavia-serien, der blev lanceret sidste efterår. Produkterne er nøje udvalgte og egner sig særdeles godt til tilberedning og servering af en lang række nordiske retter med for eksempel skaldyr og rodfrugter samt efterårets smagsfulde simreretter.

Produkterne er tilgængelige hos udvalgte forhandlere samt i Le Creusets egne butikker og på www.lecreuset.dk fra september 2015.

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

02.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Gense is Still going strong

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023