Brændt fast i bevidstheden

PR-foto..

Et pejsesæt har først og fremmest en funktionel opgave at løse, men hvorfor ikke også en dekorativ? Et spørgsmål, som den tyske tegnestue kaschkasch har forsøgt besvaret ved at designe et sæt med indbygget magnet, så det altid hænger smukt og lige. Derfor lancerer blomus nu dette sæt.
 
Formgivningen af pejsesættet Ashi, som det er blevet døbt, er hentet fra strandens dunhamrer, der svajer i vinden med deres lette løv og bløde frøstande.

En af naturens mange vilde planter, som kaschkasch har fortolket ved at kombinere sort stål med håndtag i sort og brunbejdset træ. 
 
Pejsesættet hænger på en forenklet, minimalistisk piedestal, så Ashi ikke bliver stationær. Sættets overlægger, hvor redskaberne hænger, er udstyret med en magnetisk skinne, der rummer alle de elementer, der skal til for både at kunne optænde, holde ilden ved lige og rengøre pejsen.

For at undgå alt for mange materialer har kaschkasch også designet en tilhørende brændekurv i samme kombination af stål og eg.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

05.02.2024Kaffepuden

Sponseret

Circular formland days i Herning

31.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyhed, der kaster stemningsfulde stråler, lige hvor du har lyst

31.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Foldbar nyhed med indbygget frihed

04.01.2024PlusLED

Sponseret

Lysets betydning på din dagligdag

21.12.2023F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

21.12.2023F&H Group A/S

Sponseret

Sov sødt med Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023