Bring komfort til spisebordet

Spisestuen er en vigtig del af ethvert hjem. Det er ikke længere kun et sted hvor vi spiser vores mad – det er også her vi nyder samværet med hinanden. Så hvorfor ikke gøre det til et behageligt sted at være? Læs mere om den nye Feast-serie.

Spisestuen er en vigtig del af ethvert hjem. Det er ikke længere kun et sted hvor vi spiser vores mad – det er også her vi nyder samværet med hinanden.

Spisestuen er et sted hvor vi bruger en stor del af vores tid, slapper af og socialiserer med venner og familie over en lækker middag, et glas vin eller en god kop kaffe. Så hvorfor ikke gøre det til et behageligt sted at være? Nyd det gode selskab ved spisebordet i bløde og funktionelle møbler, der bringer komfort til spisebordet. Læs mere om House Doctors nye Feast-serie nedenfor. 

TIL DEN MODERNE LIVSSTIL

Hos House Doctor kan vi præsentere Feast, der i den grad må siges at komplimentere trenden social dining. Se her hvorfor!

DEN PERFEKTE BORDDÆKNING

Dæk bordet til både hverdag og fest ved at skabe en ægte bistro-stemning, der samtidig giver plads til det, der i virkeligheden betyder noget – nemlig det gode selskab. Klik her

BAGOM DESIGNET AF FEAST

Mød designeren, Mathias Mejlby, der står bag House Doctors nye dining sofa, Feast. Læs her

Se kataloget online i PDF-filen nederst. 

11.02.2020Society of Lifestyle

Sponseret

Nyt inspirationsunivers er åbnet i Stockholm

03.09.2019Society of Lifestyle

Sponseret

House Doctor Group bliver til Society of Lifestyle

26.03.2019Society of Lifestyle

Sponseret

Bring komfort til spisebordet

18.02.2019Society of Lifestyle

Sponseret

Vores anbefalinger til forårets musthaves

31.01.2018Society of Lifestyle

Sponseret

Unge kunstfotografer udstiller hos House Doctor: fotografiet skal hyldes som kunst

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023