Nyt inspirationsunivers er åbnet i Stockholm

Den 14. januar åbnede Society of Lifestyle et nyt, 900 m2 stort showroom i Stockholms upcoming urbane område Gasverket.

Hos Society of Lifestyle blev det nye år markeret med en stor begivenhed, da dørene til virksomhedens nye showroom, STUDIO Stockholm, åbnede. 

Om beslutningen om at åbne et nyt showroom, fortæller Design & Marketing Manager, Tove Cortnum: ”Vi har åbnet et nyt showroom, fordi vi har et ønske om at møde vores kunder på en anden måde, end vi tidligere har gjort, når vi har deltaget på messer. Vi vil gerne stå til rådighed for dem hele året rundt, og derfor giver det mening at skabe vores egne rammer, hvor vi ikke er afgrænset af tid og plads. Dermed har vi mulighed for at give en helt unik og uforglemmelig oplevelse med forkælelse,” fortæller Tove Cortnum.

STUDIO Stockholms 900 m2 byder bl.a. på et område for hvert af Society of Lifestyles fire brands samt et stort caféområde.

En unik beliggenhed 

Beliggenheden af det nye STUDIO Stockholm er alt andet end tilfældig. Både område, by og land har nemlig haft stor indflydelse på beslutningen.

”Skandinavien er et stort marked for os, og ud over at være en fantastisk hovedstad, er Stockholm en nem og tilgængelig destination at rejse til for de af vores kunder, der kommer fra udlandet. Samtidig er Gasverket et spændende område, der støtter godt op om vores identitet og brands,” siger Tove Cortnum.

På få år forvandles Gasverket fra et lukket industriområde til et levende bymiljø.

Det nye showroom er en del af første etape af dette projekt, og i løbet af de næste to til tre år vil resten af området ligeledes gennemgå en stor forvandling med fokus på kultur, design, gastronomi og shopping.
Hos Society of Lifestyle ser man frem til at byde kunder og øvrige samarbejdspartnere velkommen.

11.02.2020Society of Lifestyle

Sponseret

Nyt inspirationsunivers er åbnet i Stockholm

03.09.2019Society of Lifestyle

Sponseret

House Doctor Group bliver til Society of Lifestyle

26.03.2019Society of Lifestyle

Sponseret

Bring komfort til spisebordet

18.02.2019Society of Lifestyle

Sponseret

Vores anbefalinger til forårets musthaves

31.01.2018Society of Lifestyle

Sponseret

Unge kunstfotografer udstiller hos House Doctor: fotografiet skal hyldes som kunst

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023