Byd velkommen til tekstiler i årstidernes smukke nuancer

Skab årstidens smukkeste bord med Colorline fra FDB Møbler, som er en relancering af tekstiler til den smukke borddækning. Serien, som er designet af den ikoniske arkitekt og designer Grethe Meyer, består af alt fra duge til mundservietter og kommer i seks smukke nuancer.

Giv borddækningen en farverig forvandling med nyheder fra FDB Møbler, der kan pryde ethvert dækket bord.

Tekstilserien Colorline, der lander i butikkerne i februar, er designet af den særprægede designer Grethe Meyer tilbage i år 1996 og vil nu af FDB Møbler blive relanceret. Serien består af duge, mundservietter, dækservietter og viskestykker, som giver en fuldendt tekstilserie til en dekorativ borddækning.

Colorline kommer i seks forskellige røde og blå nuancer og er af 100 % Oekotex-certificeret bomuld, hvori der er vævet nålestriber, der giver tekstilerne et klassisk look. Hele serien skaber en rød tråd i borddækningen, som kan foldes ud i en elegant pallette af farver, der afspejler de smukke skiftende årstider - lige fra forårets spæde blomstring til vinterens omsluttende mørke.

Tekstilserien Colorline består af duge, mundservietter, dækkeservietter og viskestykker og kommer i seks nuancer; tre nuancer af blå og tre nuancer af rød. Delene koster fra 119 kr. til 649 kr. stykket.

Colorline bliver forhandlet nu i FDB Møblers butikker landet over og på Coop.dk. Forhandlernummer: 4386 4386.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023