Colourful Spring - indret med farver

Vores hjem er ofte præget af en nordisk indretning med lyse toner, hvide vægge og minimalistiske designs. Mange drømmer måske om at indrette boligen med lidt flere farver, men det kan virke uoverskueligt at få farverne ind i hjemmet. Det behøver dog ikke være svært at indrette med farver. Faktisk er den nordiske indretning oplagt, når det handler om at få farver ind i hjemmet, da få accessories kan gøre en stor forskel.

26.02.2022

Sponseret

Sinnerup

Forår med farver
Når solen begynder at skinne, træerne får blade og blomsterne springer ud, vender farverne tilbage i den danske natur. Farver tilfører liv og løfter humøret med sine glade nuancer og skaber kontrast til de neutrale jordfarver. Foråret er derfor en oplagt mulighed til at få farverne ind i hjemmet, så både ude og inde oser af forår.

Sæt farver på accessories
Du kan let hilse foråret velkommen ved at indrette boligen med forårsfarver fra naturen med blomster, planter og friske grene - og så selvfølgelig med farverige accessories som eksempelvis vaser, lysestager og puder. Accessories er en nem måde at få farver ind i hjemmet på, uden at du behøver at være ekspert i farvesammensætninger. Og så er den nordiske indretning det perfekte lærred at slå sig løs på med accessories i glade nuancer. Den nordiske indretning er altså med sine lyse og neutrale toner en god base for de fine pasteller og flotte forårsfarver, uden at de tager overhånd i indretningen.

Dæk et bord med farver
Få liv ind i rummet ved at lade lysestager med spiral lys i pastelfarver stå på bordet, kommoden eller i vindueskarmen sammen med vaser i glade farver. Du kan også dække et festligt bord, der oser af forår med stel og vandglas i flotte farver. Farverige glas er en af årets helt store trends og har en evne til at sætte en helt særligt stemning ved middagsbordet. De glade farver smitter nemlig af på os og er perfekte til forårsbordet eller sommerfesten - og på de mørke vintermåneder kan de fortsat sprede glæde og sætte farve på tilværelsen, selvom solen ikke skinner.

Farver viser din personlighed
Man siger, at bogreolen afslører, hvem man er. Det samme kan man sige om hjemmet, da både farvevalg og indretning siger meget om personen. Derfor er farver en oplagt måde at vise din personlighed på. Vælg de farver der taler til dig og sæt dem sammen på en måde, der får din personlighed til at skinne igennem. Foldekasser i pasteller, sengetøj i friske nuancer og vaser i farverigt glas er alt sammen indretningsvalg, der fortæller noget om, hvem du er - så tøv ikke med at vise det.

08.06.2023Sinnerup

Sponseret

De 5 vigtigste tips til at give din terrasse eller altan nyt liv

01.06.2022Sinnerup

Sponseret

INSPIRATION TIL TERRASSE INDRETNING

30.05.2022Sinnerup

Sponseret

Musthaves til sommerens begivenheder

27.05.2022Sinnerup

Sponseret

Arkitekttegnede møbler

01.03.2022Sinnerup

Sponseret

Kig ind hos Stephanie

26.02.2022Sinnerup

Sponseret

Colourful Spring - indret med farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023