De 5 vigtigste tips til at give din terrasse eller altan nyt liv

Når vinteren går på hæld, og de første forårsbebudere melder deres ankomst, begynder man at længes efter endelig at kunne opholde sig udenfor. Ude-arealet er et sted, vi finder ro og samvær og sætter pris på de små øjeblikke i hverdagen, og det er derfor et vigtigt sted, der danner rammen for udelivet.

08.06.2023

Sponseret

Sinnerup

1. Planlæg din indretning:
Før du går i gang med at købe nye møbler og accessoires, så overvej hvordan du gerne vil indrette din terrasse eller altan. Tænk over farver, møbler og dekorationer, der vil passe godt sammen og skabe den stemning, du ønsker. Lav eventuelt en skitse for at få en bedre idé om, hvordan det vil se ud.

2. Invester i gode møbler:
Terrasse- eller altanmøbler er en vigtig del af din udendørs indretning. Invester i møbler, der er holdbare og af høj kvalitet. Vælg gerne møbler, der er nemme at vedligeholde og som tåler vind og vejr. Det kan eksempelvis være møbler udformet i aluminiumsprofiler, såsom vores Kylo loungeserie. Overvej også, hvor meget plads du har, og hvad du har brug for, for at skabe et komfortabelt og hyggeligt udendørsområde.

3. Skab en hyggelig atmosfære:
Brug lyskæder, lanterner eller fyrfadslys for at skabe en hyggelig atmosfære på din terrasse eller altan. Tilføj masser af bløde puder og plaider for at gøre det ekstra indbydende og brug dekorative hynder i dine møbler.

4. Tilføj planter og blomster:
Planter og blomster kan tilføje farve og liv til din terrasse eller altan. Overvej hvilke planter, der passer bedst til dit udendørsområde og dit klima. Du kan også skabe en lille urtehave, hvor du kan dyrke friske krydderurter til madlavningen. Her kan du mixe forskellige størrelser af rattan kurve eller urtepotter, for at skabe dimension og niveau i indretningen med det grønne.

5. Hold det rent og pænt:
Sørg for at holde din terrasse eller altan ren og pæn. Rengør jævnligt dine møbler og fjern snavs og blade. Overvej også, hvordan du kan opbevare dine ting på en pæn og praktisk måde. Brug eventuelt foldekasser eller hylder til at organisere dine ting og skabe mere plads.

08.06.2023Sinnerup

Sponseret

De 5 vigtigste tips til at give din terrasse eller altan nyt liv

01.06.2022Sinnerup

Sponseret

INSPIRATION TIL TERRASSE INDRETNING

30.05.2022Sinnerup

Sponseret

Musthaves til sommerens begivenheder

27.05.2022Sinnerup

Sponseret

Arkitekttegnede møbler

01.03.2022Sinnerup

Sponseret

Kig ind hos Stephanie

26.02.2022Sinnerup

Sponseret

Colourful Spring - indret med farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023