Kig ind hos Stephanie

Sinnerup er gået sammen med Stephanie Møller til en snak om indretning, inspiration og boligtrends. Læs med og bliv klogere på Stephanie fra TV2 programmet ‘Nybyggerne’ 2020.

01.03.2022

Sponseret

Sinnerup

I 2020 rullede 6. sæson af det populære TV2 program ‘Nybyggerne’ over skærmen, hvor hele Danmark kunne følge med i fire pars sans for boligindretning og evner inden for håndværk. Her dystede de fire par om at vinde deres drømmehjem, som de selv skulle færdigbygge og indrette. I rødt hus befandt Stephanie sig, sammen med kæresten Kristoffer, og brillerede med sine særlige evner inden for boligindretning, farvesammensætninger og herskabelig interiør.

Jeg elsker at skabe en wow-effekt i min indretning, og jeg vil gerne blive overrasket lidt hver gang, jeg træder ind i vores rum.

Stephanie Møller

En herskabelig stil
Især det herskabelige touch og sans for farver kendetegner også i dag Stephanies stil og hendes Instagram - her kan man nemlig følge med i diverse boligprojekter i den smukke, herskabelige lejlighed i Odense, som parret bor i nu.

“Jeg elsker at skabe en wow-effekt i min indretning, og jeg vil gerne blive overrasket lidt hver gang, jeg træder ind i vores rum. Jeg er enormt optaget af høje paneler, stuklofter og krummelurer på vægge og i loftet, som alt sammen er med til at give hjemmet et herskabeligt look,” fortæller Stephanie.

I den herskabelige bolig i Odense bliver de velrenoverede rum indrettet med interiør fra Sinnerup. Den nostalgiske og romantiske stil i lejligheden bliver på denne måde piftet op med moderne designs, farver og trends, hvilket skaber et balanceret udtryk af både nyt og gammelt. Især marmor, messing og teddystof er trends, som Stephanie elsker at inddrage i hendes bolig, da de passer godt ind i det herskabelige udtryk, hvor lister, paneler og stuklofte dominerer.

“Jeg indretter med Sinnerup i alle rum, da Sinnerup har alt til boligen - lige fra ting til badeværelset, stuen og soveværelset til køkkenet, kontoret og garderoben. Jeg vælger oftest interiør, der passer ind i min herskabelige stil, og her giver Sinnerup et skønt pift i den nymoderne retning,” påpeger hun og tilføjer:

“Især vaser er et musthave for mig, da jeg elsker at rykke rundt på mit interiør. Jeg kan indimellem finde på at endevende stuen bare for at prøve et nyt look af. Derfor er det fedt at have mange vaser i indretningen, for de er nemme at flytte rundt på, og det gør jeg ofte for at se nye sammensætninger og skabe nye look.”

Mød Stephanie Møller

Kendt fra: TV2-programmet "Nybyggerne" 2020

Uddannelse: Cand.scient i Idræt og Sundhed

Karriere: Iværksætter og selvstændig med urbanrun.dk

Alder: 31 år

By: Odense

Passion for boligindretning
For Stephanie har interessen for boligindretning altid været der, men begyndte for alvor i forbindelse med ‘Nybyggerne’.
“Jeg har egentlig altid haft en stor interesse for farvesammensætning, interiør og boliger. Jeg suger alle boligprogrammer og magasiner til mig og elsker at finde billeder på Pinterest og Instagram. Men jeg tror for alvor, at min interesse startede kort før, vi skulle være med i Nybyggerne i maj måned 2020. Og så er interessen steget enormt, siden jeg fandt ud af, at jeg har en specifik stil, som også interesserer andre,” forklarer Stephanie.

Stephanie får meget af sin boliginspiration fra Pinterest eller Instagram, når hun dagligt scroller gennem nyhedsfeedet. Hun kopierer dog aldrig sine ideer, men kombinerer en masse tanker, indtryk og inspiration til sit eget udtryk. Hun kan nemlig se sammensætninger i indretningen, før de bliver til, og det er en af hendes helt store styrker.

“Alt inspirerer mig! Jeg tænker nogle gange, at hvis en anden skulle være i mit hovede, så ville de ikke kunne klare en hel dag. Mine tanker myldrer nemlig rundt, når jeg finder inspiration. Og derfor er min stil sjældent noget, som jeg har set og laver en tro kopi af, men er i stedet en sammensætning af masser inspiration og mange ideer,” fortæller hun.

Komfort og atter komfort
For Stephanie er det ikke kun vigtigt, at boligen ser smuk ud og er i en herskabelig stil. Det er nemlig lige så vigtigt, at det praktiske såvel som det æstetiske er til stede i indretningen. Især komfort er en meget vigtig faktor for Stephanie, og det betyder bløde boligtekstiler i hjemmets mange rum.

“Et musthave for mig er puder, puder og masser af puder. Komfort er en meget vigtig faktor for mig i min indretning. Derfor hører puder sig til i både sengen, på altanbænken og selvfølgelig i sofaen, og så er det jo fantastisk, at Sinnerup har så stort et udvalg af puder i alle farver og materialer,” påpeger hun.

Hendes råd til andre, der er interesseret i boligindretning, men har svært ved at finde sin egen stil, er at blive inspireret på de sociale medier, og derefter kopiere stilen. På Pinterest eller Instagram er der masser af boligbilleder, trends og forskellige farvesammensætninger, så man kan finde ud af, hvad der taler til en.

“Hvis man er ny i indretningsuniverset, men drømmer om at der skal ske noget nyt i hjemmet, så er mit allerbedste og sikreste råd; kopiering! Find et billede på de sociale medier eller Pinterest af en stil, du godt kan lide, og kopier det så godt du kan. Når bare du søger længe nok, så finder du med sikkerhed et billede, som falder i din smag. Mit andet råd er også, at du kan gå i boligbutikker og tage billeder af de udstillinger, som du synes er pæne. Herefter kan du forsøge at kopiere det ind i dit eget hjem. Tip: Jo flere ting du køber med fra udstillingen i butikken, jo nemmere er det at ramme den samme style.”

08.06.2023Sinnerup

Sponseret

De 5 vigtigste tips til at give din terrasse eller altan nyt liv

01.06.2022Sinnerup

Sponseret

INSPIRATION TIL TERRASSE INDRETNING

30.05.2022Sinnerup

Sponseret

Musthaves til sommerens begivenheder

27.05.2022Sinnerup

Sponseret

Arkitekttegnede møbler

01.03.2022Sinnerup

Sponseret

Kig ind hos Stephanie

26.02.2022Sinnerup

Sponseret

Colourful Spring - indret med farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023